Qlandia
Ostalo

Igralnica Bumbar park

Igralnica Bumbar park

Otroci lahko raziskujejo, plezajo in se lovijo po celotni igralnici.

Igralnica je namenjena otrokom, starim od 3 do 12 let. Je oblikovana in narejena tako, da je igra varna, a vseeno razburljiva. Vsa igrala in tla so namreč oblazinjena. Otroci lahko torej raziskujejo, plezajo in se lovijo po celotni igralnici, ne da bi Vas skrbelo za kakšne poškodbe.

Igralnica je testirana in ima več certifikatov, ki dokazujejo, da prenese še tako živahne otroke. Igralnica vsebuje različne kotičke, primerne za skrivalnice, do katerih je možno priti preko plezal in pa tudi tobogan, ki je vedno v veselje otrok. V enem izmed teh kotičkov je tudi bazenček, poln žogic, kjer se bodo zagotovo radi zadrževali in prepuščali igri.

Igralnica ima tudi igrala namenjena najmlajšim otrokom. Prav tako tam najdemo plezala, tobogan in bazenček z žogicami, prirejen tako, da se lahko brezskrbno prepustijo igri ter svoji domišljiji.
Kontakt
Bumbar park
Tel: (070) 483 188
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto