Qlandia
Ostalo

Igralnica Bumbar park

Igralnica Bumbar park

Otroci lahko raziskujejo, plezajo in se lovijo po celotni igralnici.

Igralnica je namenjena otrokom, starim od 3 do 12 let. Je oblikovana in narejena tako, da je igra varna, a vseeno razburljiva. Vsa igrala in tla so namreč oblazinjena. Otroci lahko torej raziskujejo, plezajo in se lovijo po celotni igralnici, ne da bi Vas skrbelo za kakšne poškodbe.

Igralnica je testirana in ima več certifikatov, ki dokazujejo, da prenese še tako živahne otroke. Igralnica vsebuje različne kotičke, primerne za skrivalnice, do katerih je možno priti preko plezal in pa tudi tobogan, ki je vedno v veselje otrok. V enem izmed teh kotičkov je tudi bazenček, poln žogic, kjer se bodo zagotovo radi zadrževali in prepuščali igri.

Igralnica ima tudi igrala namenjena najmlajšim otrokom. Prav tako tam najdemo plezala, tobogan in bazenček z žogicami, prirejen tako, da se lahko brezskrbno prepustijo igri ter svoji domišljiji.
Kontakt
Bumbar park
Tel: (070) 483 188
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto