Qlandia
Ostalo

Igralnica Bumbar park

Igralnica Bumbar park

Otroci lahko raziskujejo, plezajo in se lovijo po celotni igralnici.

Igralnica je namenjena otrokom, starim od 3 do 12 let. Je oblikovana in narejena tako, da je igra varna, a vseeno razburljiva. Vsa igrala in tla so namreč oblazinjena. Otroci lahko torej raziskujejo, plezajo in se lovijo po celotni igralnici, ne da bi Vas skrbelo za kakšne poškodbe.

Igralnica je testirana in ima več certifikatov, ki dokazujejo, da prenese še tako živahne otroke. Igralnica vsebuje različne kotičke, primerne za skrivalnice, do katerih je možno priti preko plezal in pa tudi tobogan, ki je vedno v veselje otrok. V enem izmed teh kotičkov je tudi bazenček, poln žogic, kjer se bodo zagotovo radi zadrževali in prepuščali igri.

Igralnica ima tudi igrala namenjena najmlajšim otrokom. Prav tako tam najdemo plezala, tobogan in bazenček z žogicami, prirejen tako, da se lahko brezskrbno prepustijo igri ter svoji domišljiji.
Kontakt
Bumbar park
Tel: (070) 483 188
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Novo mesto