Qlandia
Gostinstvo

Rdeča Češnja

Rdeča Češnja

Smoothie in Juice Bar.

Smo Smoothie in Juice Bar s pestro izbiro sadnih, zelenjavnih ter mlečnih zmešančkov ter sveže stisnjenih sokov. Naše stranke pa razvajamo tudi z odličnimi presnimi sladicami, bio kavico ter frozen yogurtom.

Uporabljamo najbolj kakovostne ter dnevno sveže sestavine ter se vsak dan znova trudimo, da je naša postrežba na visokem nivoju.
Kontakt
Rdeča Češnja Zvonko Kastelic s.p.
Tel: 051 257 239
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Rdeča češnja
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto