Qlandia
Gostinstvo

Rdeča Češnja

Rdeča Češnja

Smoothie in Juice Bar.

Smo Smoothie in Juice Bar s pestro izbiro sadnih, zelenjavnih ter mlečnih zmešančkov ter sveže stisnjenih sokov. Naše stranke pa razvajamo tudi z odličnimi presnimi sladicami, bio kavico ter frozen yogurtom.

Uporabljamo najbolj kakovostne ter dnevno sveže sestavine ter se vsak dan znova trudimo, da je naša postrežba na visokem nivoju.
Kontakt
Rdeča Češnja Zvonko Kastelic s.p.
Tel: 041 538 088
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Rdeča češnja
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto