Qlandia
Ostalo

Hiša daril

Hiša daril

Darila za vse priložnosti.

HIŠA DARIL je specializirana trgovina z največjo ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. V Hiši daril smo za vas pripravili več kot 10.000 daril, darilnih bonov in najrazličnejših darilnih izdelkov. Imamo darila za vse priložnosti, darilo za vsako osebo, darila za vse starosti, darilo za vsak hobi.

Naša največja posebnost je, da imamo v HIŠI DARIL vedno na voljo izjemno veliko število že pripravljenih aranžiranih daril. Neprestano iščemo nova zanimiva darila in pripravljamo nove aranžmaje. Namesto vas se trudimo iskati vedno sveže ideje za darila.

Osebje HIŠE DARIL

Ni prijazne trgovine brez prijaznega osebja. Prodajalke HIŠE DARIL odlikuje prijaznost, topel nasmeh, veselje do dela in ponos, da so zaposlene v HIŠI DARIL. Prav vse so odlične aranžerke in z njimi neprestano delamo na izboljšanju kakovosti prodajne storitve. Želimo, da vsaka stranka zadovoljna odide in da bo vsak obdarjenec vesel darila iz HIŠE DARIL.

 Oglejte si našo video predstavitev: 

Ponudba Hiše daril ob slavnostnem dogodku:

Ponudba Darilnih bonov:
V Hiši daril je največja ponudba več ko 1000 darilnih bonov, ki so nadvse priljubljeno darilo.
Ponudba glede na vrsto darila:

Kontakt
HIŠA DARIL d.o.o.
Tel: 07 620 05 23
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto