Qlandia
Modna oblačila/obutev

Comma

Comma

Oblačila za sodobno urbano žensko.

Nemška modna znamka Comma je znana po vrhunskih materialih in modnem oblikovanju. Vsak kos oblačila je nekaj posebnega, tako kot je posebna vsaka ženska.

Vsak mesec je trgovina v novih, svežih kolekcijah, ki pa se medsebojno dopolnjujejo. Poleg klasičnega stila ki ponuja poslovna oblačila: obleke, krila, bluze, hlače in suknjiče ter oblačila za posebne priložnosti, se Comma usmerja tudi k moderni mladi ženski z linijo Casual Identity.

Bogato ponudbo dopolnjujejo tudi torbice in modni dodatki.
Kontakt
s.Oliver SLO d.o.o.
Tel: (059) 181 882
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Comma
Nova kolekcija Comma
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto