Qlandia
Modna oblačila/obutev

Comma

Comma

Oblačila za sodobno urbano žensko.

Nemška modna znamka Comma je znana po vrhunskih materialih in modnem oblikovanju. Vsak kos oblačila je nekaj posebnega, tako kot je posebna vsaka ženska.

Vsak mesec je trgovina v novih, svežih kolekcijah, ki pa se medsebojno dopolnjujejo. Poleg klasičnega stila ki ponuja poslovna oblačila: obleke, krila, bluze, hlače in suknjiče ter oblačila za posebne priložnosti, se Comma usmerja tudi k moderni mladi ženski z linijo Casual Identity.

Bogato ponudbo dopolnjujejo tudi torbice in modni dodatki.
Kontakt
s.Oliver SLO d.o.o.
Tel: (059) 181 882
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Comma
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto