Qlandia
Modna oblačila/obutev

Comma

Comma

Oblačila za sodobno urbano žensko.

Nemška modna znamka Comma je znana po vrhunskih materialih in modnem oblikovanju. Vsak kos oblačila je nekaj posebnega, tako kot je posebna vsaka ženska.

Vsak mesec je trgovina v novih, svežih kolekcijah, ki pa se medsebojno dopolnjujejo. Poleg klasičnega stila ki ponuja poslovna oblačila: obleke, krila, bluze, hlače in suknjiče ter oblačila za posebne priložnosti, se Comma usmerja tudi k moderni mladi ženski z linijo Casual Identity.

Bogato ponudbo dopolnjujejo tudi torbice in modni dodatki.
Kontakt
s.Oliver SLO d.o.o.
Tel: (059) 181 882
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Comma
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto