Qlandia
Modna oblačila/obutev

CCC obutev

CCC obutev

CCC shoes & bags

Spoštovani kupci,

v naših prodajalnah vas bo poleg prijaznega osebja, ki vam je vedno pripravljeno pomagati, pričakala velika izbira ženske, moške in otroške obutve v raznih barvah in vzorcih. Na voljo so vam različni materiali in modeli, primerni za vsakršen okus in vsako priložnost, ne glede na to, ali je to svečana priložnost, poslovni sestanek ali sprehod v naravi. Izbirate lahko med veliko izbiro ženskih čevljev z visoko ali nizko peto, s platformo ali brez, žensko in moško elegantno obutvijo, obutvijo za prosti čas, trendovsko obutvijo za nore avanture in športno obutvijo za tiste bolj aktivne. Tudi najmlajše bomo razveselili z veliko izbiro raznobarvne obutve za vsako priložnost, posebej pa jih bodo razveselili tudi liki iz popularnih risank, ki bodo najmlajšim okraševali njihovo obutev.

V CCC prodajalnah boste zagotovo našli popoln par čevljev za vas, saj velika izbira ženske, moške in otroške obutve ne bo pustila nikogar ravnodušnega.

Izpostaviti moramo obutev znamke Lasocki, ki je v celoti narejena iz visoko kvalitetnega naravnega usnja, vendar je še vedno cenovno dostopna. Obutev Lasocki je izredno udobna in blaži vsak vaš korak in vključuje, tako elegantno obutev, kot obutev za vsak dan. Posebno smo ponosni na novo linijo usnjene obutve, znamke Lasocki Comfort line, ki vašim stopalom nudi še dodatno udobnost. Prav tako se lahko pohvalimo, da smo med redkimi, ki svojim kupcem lahko ponudimo specialne velikostne številke, in sicer od XS do XL tako za žensko, kot za moško kolekcijo.

Za najmlajše imamo na voljo kolekcijo Lasocki Kids in za malo večje Lasocki Young v veselih barvah in vzorcih.

Tisti bolj aktivni, ki so vedno v gibanju, bodo svoja stopala razveselili z udobno športno obutvijo  znamke Sprandi, ki je specializirana za športno obutev – žensko, moško in otroško. Tudi športna obutev je skrbno dizajnirana in spremlja najnovejše modne smernice. Izbirate lahko med široko paleto norih barv, med visokimi ali nizkimi športnimi copati, z vezalkami ali brez. Kolekcija športne obutve Sprandi bo zagotovo navdušila prav vse. Zato nas vsekakor obiščite preden se podate dogodivščinam naproti in izberite par čevljev, ki odgovarjajo vašem stilu.

Za kakršen koli stil obutve se boste odločili, pa boste v CCC prodajalnah zagotovo našli tudi torbo, ki se bo popolnoma podala vašemu stilu in bo zadovoljila vaše potrebe. 

Pohitite v najbližjo CCC prodajalno in se prepričajte v kvaliteto in veliko izbiro čudovite obutve in torb.

Vaš CCC

Kontakt
CCC Obutev d.o.o.
Tel: 599 412 73
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Lasocki
Lasocki kids
Gino Lanetti
Jenny Fairy
Sprandi
CCC poletni popust
CCC poletni popust
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto