Qlandia
Modna oblačila/obutev

BUZZ

BUZZ

Vrhunske športne blagovne znamke na enem mestu.

Trgovina BUZZ Sneaker Station v Qlandii Novo mesto je pravi kraj za vse pripradnike "sneakers" kulture! BUZZ je destinacija za vse iskrene ljubitelje superg in sneakers kulture, ki zadovoljuje okuse najzahtevnejših strank. V njihovi ponudbi boste našli najbolj popularne modele svetovnih znamk Nike, adidas, New Balance, Fila, Converse, New Era, Puma in Reebok, na policah pa boste našli tudi trendovska oblačila in dodatke. Vsak teden bodo svojim kupcem ponudili novo supergo tedna, v njihovi izložbi se bodo mesečno menjale svetovne kampanje, v "engage zoneu" pa boste našli najbolj vroče outfite tistega trenutka. BUZZ je trgovina, v kateri vam ne bo dolgčas!

Kontakt
Tomas sport 2 d.o.o
Tel: 051 328 603
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Nike
adidas
Puma
New Balance
Converse
Fila
Reebok
Timberland
New Era
Medsezonski popusti v BUZZ-u
Medsezonski popusti v BUZZ-u
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto