Qlandia
Modna oblačila/obutev

BUZZ

BUZZ

Vrhunske športne blagovne znamke na enem mestu.

Trgovina BUZZ Sneaker Station v Qlandii Novo mesto je pravi kraj za vse pripradnike "sneakers" kulture! BUZZ je destinacija za vse iskrene ljubitelje superg in sneakers kulture, ki zadovoljuje okuse najzahtevnejših strank. V njihovi ponudbi boste našli najbolj popularne modele svetovnih znamk Nike, adidas, New Balance, Fila, Converse, New Era, Puma in Reebok, na policah pa boste našli tudi trendovska oblačila in dodatke. Vsak teden bodo svojim kupcem ponudili novo supergo tedna, v njihovi izložbi se bodo mesečno menjale svetovne kampanje, v "engage zoneu" pa boste našli najbolj vroče outfite tistega trenutka. BUZZ je trgovina, v kateri vam ne bo dolgčas!

Kontakt
Tomas sport 2 d.o.o
Tel: 051 328 603
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Nike
adidas
Puma
New Balance
Converse
Fila
Reebok
Timberland
New Era
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto