Qlandia
Šport in prosti čas

Tomas sport

Tomas sport

Vrhunske športne blagovne znamke na enem mestu.

Tomas sport je eno vodilnih podjetji na področju prodaje športne obutve in oblačil na slovenskem trgu. Glavne dejavnosti podjetja so: trgovine s športno obutvijo in oblačili, spletne prodajalne, franšizing trgovine, zastopstva blagovnih znamk ter prodaja in oddaja lastnih nepremičnin.

Podjetje širi svoje poslovanje tudi na hrvaški trg, kjer je 100 % lastnik hčerinskega podjetja Tenisice d.o.o, ki ima verigo štirih prodajalen na hrvaškem trgu Podjetje Tomas sport 2 je nastalo leto 1995, iz predhodne s.p prodajalne, ki je delovala od leta 1989 na 30 m² v Stari Ljubljani. Od same ustanovitve naprej ima podjetje jasen cilj, ponuditi kupcem največjo ponudbo kvalitetne športne obutve in oblačil v vseh večjih mestih Slovenije.

Danes ima veriga prodajaln Tomas sport 26 trgovin v Sloveniji in na Hrvaškem. Trgovine so v vseh večjih mestih: v Ljubljani, Celju, Maribori, Novem mestu, Murski Soboti, Ptuju, Bledu, Kopru, Zagrebu, Rijeki, Puli, Zadru in Splitu. Zaposlujemo 120 ljudi, ki so dobro strokovno usposobljeni za pomoč našim strankam. Sedež podjetja in centralno skladišče se na 800 m² nahaja v Ljubljani, Cesta na Brdo 109 (Konex center). Skupna prodajna površina vseh trgovin presega 4.300 m².

ponudbi prevladujejo blagovne znamke: Nike, Adidas, Asics, Salomon, Merrell, Icepeak, Brunotti, 8848 Altitude, Kamik, Brooks, Ipanema, Lacoste, Havaianas, Rider, DC, Converse, Teva, Mico, Timberland, Mizuno, Campagnola, Pepe jeans, Ziener. Alpina, Reebok, Colmar, Vans, Dakine. Podjetje je leta 2002 odprlo e-trgovino Superge.si in Tenisce.hr, ki imata zaradi vse večje priljubljenosti internetnega nakupovanja, danes preko 215..000 aktivnih članov, ki vsakodnevno nakupujejo preko spleta.

Ponudba trgovine www.superge.si in www.tenisice.hr presega 110.000 parov obutve, športnih oblačil in dodatkov. Strateška usmeritev podjetja je tudi v prihodnosti ponujati našim kupcem kvalitetno športno obutev, s strokovnim svetovanjem naših zaposlenih o namenu in tehničnih lastnostih posameznega artikla za vsakega kupca, glede na njegove potrebe.
Kontakt
Tomas sport 2 d.o.o
Tel: 051 328 603
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Nike
Adidas
Converse
Salomon
Icepeak
8848Altitude
Merrell
Mizuno
Asics
Ipanema
Havaianas
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Novo mesto