Qlandia
Tehnika

A1 Novo mesto Qlandia

A1 Novo mesto Qlandia

Prodaja mobilnih in fiksnih storitev, GSM aparatov in dodatne opreme.

Prodaja celovitih A1 storitev, mobilnih aparatov. Sklepanje naročniških razmerij za A1 TV in internet. Velika izbira dodatne opreme, ter plačevanje A1 položnic brez provizije z bančno kartico preko plačilnega avtomata.

Pričakuje vas nasmejana in energična ekipa. Vabljeni! 

Kontakt
VERSI d.o.o.
Tel: (040) 411 010
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto