Oglaševanje in promocije - Qlandia

Oglaševanje in promocije

Qlandia Marketing d.o.o. ponuja za najemnike nakupovalnih centrov Qlandia in tudi za zunanja podjetja številne možnosti brezplačnega (samo za najemnike) in plačljivega oglaševanja. Platforme, ki so na voljo najemnikom so spletna stran www.qlandia.si, digitalni QL magazin, WiFi portal Qlandia, družbena omrežja (Facebook Qlandia), distribucijo promo materiala, interni radio Qlandia, LED displaye in promocije na Qlandia dogodkih.


POMEMBNI KONTAKTI

V kolikor vas zanimajo različne možnosti sodelovanja in oglaševanja (brezplačno in plačljivo) nas kontaktirajte na info@qlandia.si

Za pakete po meri, prosim kontaktirajte Qlandia Marketing - Mojco Pavlišič na elektronski naslov mojca.pavlisic@centrice.eu.

QL možnosti oglaševanje za najemnike:

QLANDIA SPLETNA STRAN

QL MAGAZIN 2019

DRUŽABNA OMREŽJA (FACEBOOK) QLANDIA

YOUTUBE QLANDIA KANAL

QLANDIA NEWSLETTER

WIFI PORTAL

QLANDIA INTERNI RADIO

LED DISPLAYI

DOGODKI

QLARA

BREZPLAČNO DELJENJE PROMO MATERIALOV

DRUGO

Pošljite povpraševanje

Oglašujte z nami! Izberite želeno obliko oglaševanja in vnesite svoje podatke.

Polja, označena z *, so obvezna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.