Oglaševanje in promocije - Qlandia

Oglaševanje in promocije

Qlandia Marketing d.o.o. ponuja za najemnike nakupovalnih centrov Qlandia in tudi za zunanja podjetja številne možnosti brezplačnega (samo za najemnike) in plačljivega oglaševanja. Platforme, ki so na voljo najemnikom so spletna stran www.qlandia.si, digitalni QL magazin, WiFi portal Qlandia, družbena omrežja (Facebook Qlandia), distribucijo promo materiala, interni radio Qlandia, LED displaye in promocije na Qlandia dogodkih.


POMEMBNI KONTAKTI

V kolikor vas zanimajo različne možnosti sodelovanja in oglaševanja (brezplačno in plačljivo) nas kontaktirajte na info@qlandia.si in prejeli boste:

 1. CENIK OGLAŠEVANJA 2018
 2. MEDIA KIT 2018
 3. SPLOŠNA NAVODILA IN INFORMACIJE

Za pakete po meri, prosim kontaktirajte Qlandia Marketing - Mojco Pavlišič na elektronski naslov mojca.pavlisic@centrice.eu ali telefonsko številko 01/330-12-06

QL možnosti oglaševanje za najemnike

Qlandia spletna stran

Prenovljena spletna stran, ki temelji na vsebinskem marketingu predstavlja sodoben in učinkovit način komuniciranja z vašimi kupci in vam ponuja nove možnosti oglaševanja. Izkoristite možnost brezplačne najave dogodka, objave aktualnih novičk in ugodnosti, prodajnih akcij. Spodaj boste našli tudi predstavitev vseh dodatnih (plačljivih) možnosti oglaševanja. 

Zanimam se za možnosti oglaševanja

 1. Predstavitvena stran trgovine / lokala / izdelkov  - brezplačno
Kratka predstavitev trgovine /  podjetja, objava kontaktnih podatkov, slikovni prikaz ponudbe izdelkov (opisno, fotografije), vključitev v tlorisni prikaz, možnost prejemanja direktnega povpraševanja preko e-mail naslova.


 2. Vsebinski prispevek (članek) - brezplačno 
Najemnik lahko pripravi vsebinski prispevek na poljubno temo v povezavi s svojo ponudbo, ki zanima ciljne kupce (trendi, odgovori na vprašanja, ki jih zastavljajo kupci, zanimiva dejstva o izdelkih / storitvah ali aktualnem dogajanju, ki je kakor koli povezano z vami oz. vašo dejavnostjo.


3. Celozaslonski vstopni oglas - plačljivo
Viden takoj ob vstopu in lokacijsko prilagojen. Viden je s časovnim zamikom ob vstopu (3-5 sek) ali ob menjavi vsebine oglasa z uporabo smernih puščic (na mobilnih napravah možnost "swipe" levo/desno). 


 4. Oglasni banner na vstopni strani - foto oglas - plačljivo 
Banner se nahaja na vstopni strani. Oglasni foto banner ob zakupu pozicioniramo tudi na vsebinsko primernih podstraneh (do 3 podstrani) in vseh lokacijskih vstopnih straneh, kjer je prisoten najemnik.


 5. Oglasni banner na vstopni strani – video oglas - plačljivo 

Gre za promocijski video vsebine dolžine do 1 min, ki ga umestimo na vstopni strani. Video je umeščene na vstopno stran na vseh lokacijah, kjer je prisoten najemnik.


 6. QL bitka na vstopni strani - plačljivo 

Izpostavljeni izdelki znotraj modula na vstopni strani, za katere glasujejo obiskovalci. Predstavitev ponudbe (izpostavljenih izdelkov), novosti, trendov na zanimiv in interaktivni način. 


 7. Klikabilni video - plačljivo 
Klikabilni video omogoča označevanje izdelkov ali drugih tako imenovanih 'točk' znotraj video vsebine na katerih klik zaustavi video in odpre pojavno okno. 
Zanimam se za možnosti oglaševanja
QL Magazin

Digitalni, interaktivni časopis, ki izide 6x na leto.

Online QL magazin omogoča aktualno, digitalno oglaševanje in promocijo ponudbe najemnikov, klikabilnost logotipov, interaktivnost (povezave na podstrani posameznih najemnikov), personalizacijo vsebin in večjo pestrost vsebine (članki, foto galerije, video vsebine, interaktivni kvizi in nagradne igre, online glasovanje uporabnikov, ustvarjanje UGC – user generated content).

Predvidene izdaje online časopisa:

 • 1 izdaja: 15.3.2017
 • 2 izdaja : 15.5.2017
 • 3 izdaja: 14.7.2017 
 • 4 izdaja: 15.8.2017 
 • 5 izdaja: 16.10.2017
 • 6 izdaja: 1.12.2017

 1. Predstavitev ponudbe - izpostavitev izdelka - brezplačno 
Izpostavitev izdelka znotraj posamezne rubrike (oddaja izdelka preko online obrazca, komuniciranje osnovnih info o izdelku, ime trgovine je klikabilno in vodi na podstran trgovine na www.qlandia.si).

 2. Modni styling - plačljivo
Predstavitev najemnika in ponudbe skozi sytling, izpostavitev logotipa, navedba informacij o uporabljenih izdelkih. 

 3. Online oglasi/kuponi različnih velikosti - plačljivo 
Pripravljena kreativa s strani najemnika (text, grafika, logotip). 

 4. Video oglas - plačljivo 
Promocijski video (do 1 minute) poljubne vsebine umeščen znotraj magazina. Video pripravi najemnik.

 5. Co-branding/sponzorstvo - plačljivo 
Akcija ali nagradna igra v sodelovanju z Qlandio. Najemnik priskrbi nagrado, Qlandia poskrbi za oblikovanje grafike, mehaniko nagradne igre in pravilnik nagradne igre. Najemnik je izpostavljen z logotipom in dodatnim brezplačnim oglasom.

 6. QL bitka v magazinu - plačljivo 
Izpostavljeni izdelki znotraj modula QL bitke. Interaktivna QL bitka omogoča online glasovanje in oddajo e-mail naslova. Najemnik predstavi dva izdelka iz svoje ponudbe - vodita na podstran najemnika znotraj strani www.qlandia.si

 7. PR članek - plačljivo 
Vsebinska predstavitev ponudbe/storitve najemnika (text, logotip in do 5 izdelkov). 

 8. PR novička - plačljivo 
Novica, oglasno sporočilo (text) o novosti, posebni ponudbi, akciji najemnika, ki je umeščena znotraj uredniških vsebin. 
Zanimam se za možnosti oglaševanja
Družabna omrežja (Facebook) Qlandia

Vloga družbenih omrežij narašča in Qlandia ima na Facebooku visoko število sledilcev. Uporabljamo najnovejše tehnološke rešitve  posredovanja vsebine: canvas, carousel, live-score,  FB aplikacije (calculating results, aplikacijo nagradni  spomin, ...).

Tudi vi lahko oglašujete na FB, pri čemer zaradi ohranjanja kvalitete družbenega kanala, lahko naredimo največ dve objavi oglasa najemnika na mesec, če gre za klasičen oglas. Omejitev: 5 najemnikov/mesec oz. max 10 objav FB oglasov/mesec.

 1. Klasični oglas - brezplačno
Najemnik pripravi / pošlje grafiko in predlog besedila. Zaradi ohranjanja kvalitete družbenega kanala, lahko naredimo največ dve objavi oglasa najemnika na mesec, če gre za klasičen oglas

 2. Nagradna igra - plačljivo 
Priložnost za  oglaševanje na FB,  co-branding in  doseg številne  baze sledilcev. Najemnik prispeva nagrado, Qlandia pripravi mehaniko nagradne igre, kreativno zasnovo in pravilnik nagradne igre.
Zanimam se za možnosti oglaševanja
Youtube Qlandia kanal
 1. MP4 objava posnetka - po dogovoru 
Najemnik lahko pošlje video posnetek, ki se ga objavi na Qlandiinem Youtube kanalu. 

Zanimam se za možnosti oglaševanja
Qlandia Newsletter

Na Qlandia e-novičke je prijavljenih več kot 32.000 uporabnikov (32.400; dec 2016). Newsletter se praviloma pošilja 1-2x / mesec, po dogovoru lahko 1x mesečno pošljemo tudi ekskluzivno e-mail sporočilo "po meri" naročnika.

 1. Ekskluzivni Newsletter  " po meri najemnika" - plačljivo 
Vsebinska in kreativna zasnova NL po naročilu najemnika. Pošiljamo na izbran segment E-prejemnikov.

 2. Redni QL newsletter - sponzorirana vsebina in povezava -plačljivo 
Oglasni banner + promocijsko besedilo do 400 znakov (z razmaki) s povezavo na spletno stran trgovine.
Zanimam se za možnosti oglaševanja
WiFi Portal

Instalacija in konfiguracija WiFi je bila po vseh centrih Qlandia izvedena v mesecu novembru 2015, s čimer smo vzpostavili dodatni komunikacijski kanal z obiskovalci, ki se že nahajajo v centru (vaša priložnost za oglaševanje, pospeševanje obiska in nakupov).

Portal posodabljamo z aktualnimi kampanjami, nagradnimi  igrami, novicami, objavami dogodkov, oglaševanjem darilnih  bonov in promocijo najemnikov.

 1. Oglas/akcija/PR novička - plačljivo 
Oglas / akcija / PR novička - grafiko pripravi najemnik. 
Zanimam se za možnosti oglaševanja
Qlandia interni radio

Predvajanje RA spotov je brezplačno in časovno neomejeno. Oglaševalec (najemnik) ima na voljo do 5 objav/dan, do 7 dni na teden, oz. 35 objav/teden. Termin predvajanja spotov je od 9. do 21. ure med tednom, ob sobotah od 8. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih od 9. do 13. ure oz. praviloma v okviru aktualnega delovnega časa izbranih centrov, ki je objavljen na naši spletni strani.

 • Radijski spoti se bodo predvajali v okviru bloka, ki bo trajal 5 min dvakrat vsako uro, npr. 9:15 do 9:20 ter 9:45 do 9:50, 10:15 do10:20 ter 10:45:10:50 itd …
 • Posnet RA spot pošljite na mojca.pavlisic@centrice.eu, izjemoma (v primeru odsotnosti) direktno na: oglasi@partynetradio.com.

Zanimam se za možnosti oglaševanja
Led displayi

Na LED displayih obiskovalcem prikazujemo tloris nakupovalnega centra in seznam trgovin. Poleg tega ima najemnik tudi možnost objave posebnih ponudb in akcij na LED displayih, pri čemer se vam prizna posebni popust na oglaševanje.

Trženje oglasnega prostora na LED displayih po nakupovalnih centrih QLandia: E-Prom d.o.o.

Zanimam se za možnosti oglaševanja
Dogodki

Qlandia Marketing d.o.o. skozi leto (ob praznikih, posebnih priložnostih) organizira dogodke po vseh centrih, ob čemer vas najemnike vljudno vabimo, da ponudbo svojih storitev in izdelkov še dodatno izpostavite:

 • s pripravo posebnih promocijskih ponudb,
 • prispevanjem izdelkov / storitev v nagradni sklad
 • predstavitvijo izdelkov / storitev na modnih revijah
 • drugo po dogovoru.
Zanimam se za možnosti oglaševanja
QL A4 letak / 4 strani (ob hkratni izdaji spletnega magazina)

A4 letak (4 strani, dvostranski tisk) namenjen promociji QL magazina, najemnikov ter njihove ponudbe in storitev.

 1. Oglasi/kuponi različnih velikosti - plačljivo 
Pripravljena kreativa s strani najemnika (text, grafika, logotip).
Zanimam se za možnosti oglaševanja
Plakati (polepitve, A-stojala)

V dogovoru z vodjo centra lahko izdelan in stiskan plakat namestite na svoja vrata ali prostor lokala.

Zanimam se za možnosti oglaševanja
QLara

Veseli smo, da smo v septembru 2015 javnosti prvič predstaviti našo maskoto – papigo QLaro. Po predhodnem dogovoru lahko maskoto uporabite tudi za potrebe vaše trgovine/lokala (če praznuje obletnico, prenovo lokala, predstavlja posebno novost v svoji ponudbi ipd), vendar pri tem na svoje stroške zagotovite promotorja (ki nosi kostum) in krijete morebitne stroške čiščenja kostuma.

 • Zgodbo QLare si lahko preberete tukaj.
Zanimam se za možnosti oglaševanja
Brezplačno deljenje promo materialov
Najemnikom v izbranem nakupovalnem centru Qlandia je omogočena brezplačna distribucija promocijskega materiala v obsegu 4 ure mesečno
Zanimam se za možnosti oglaševanja
Oglaševanje na napravah »Ovij dežnik«

V nakupovalnih centrih Qlandia so obiskovalcem na voljo praktične naprave za ovijanje mokrih dežnikov. Storitev je za obiskovalce brezplačna, kar jih še dodatno pritegne, da se ustavijo in poskrbijo za svoj moker dežnik.  Naprava je novost in kot taka privlačna tako uporabnikom, koristna za nakupovalni center (varnost zaradi nemokrih tal) kot tudi oglaševalcem.

Če vas zanima oglaševanje vaših izdelkov / storitev na teh napravah, pošljite povpraševanje na info@ovij-deznik.si ali pokličite na telefonsko številko 070/833-043 (Dušan).

Drugo

Po predhodnem dogovoru s skrbnikom centra in skladno z razpoložljivim prostorom se lahko dogovorite tudi za:

 • časovni najem stojnice za izvajanje promocije v enem od Qlandia nakupovalnem centru,
 • uporabo piramida vitrine (za razstavo izdelkov),
 • plakatiranje na vhodih (vrtljiva vrata v Qlandii Ptuj),
 • za najem stoječe kubus vitrine v Qlandia PT (v nadstropju),
 • drugo.

Pošljite povpraševanje

Oglašujte z nami! Izberite želeno obliko oglaševanja in vnesite svoje podatke.

Polja, označena z *, so obvezna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
DECEMBER 2017
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.