Postani promotor - Qlandia

Postani promotor

Qlandia nakupovalni centri se nahajajo na frekventnih lokacijah in na regijskih območjih, kjer je kupni potencial velik.

V vseh 7 Qlandiah redno organiziramo tudi stojnično prodajo lokalnih izdelkov in dobrot. Vabimo vas k izpolnitvi obrazca spodaj.

Na vaše povpraševanje se bo odzval center manager določene lokacije ali marketing oddelek (v primeru, da vas zanima promocija v vseh 7 nakupovalnih centrih).

Izberite Qlandio

 
 
 
 
 
 
 
Označite ali mate svojo stojnico ali potrebujete našo*:
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.