Postani promotor - Qlandia

Postani promotor

Vaša priljubljena dežela nakupov in zabave se zapisala med zvezde in postala del skupine Supernova. Supernova Qlandia nakupovalni centri se nahajajo na frekventnih lokacijah in na regijskih območjih, kjer je kupni potencial velik.

V vseh 7 nakupovalnih centrih Supernova Qlandia redno organiziramo tudi stojnično prodajo lokalnih izdelkov in dobrot. Vabimo vas k izpolnitvi obrazca spodaj.

Na vaše povpraševanje se bo odzval center manager določene lokacije ali marketing oddelek (v primeru, da vas zanima promocija v vseh 7 nakupovalnih centrih).

Izberite Supernova Qlandio

 
 
 
 
 
 
 
Označite ali mate svojo stojnico ali potrebujete našo*:
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA