Qlandia
Nova ADIDAS linija v Prvi ligi
Doseži svetlobno hitrost z novimi adidas kopačkami Speed of Light! Linijo najbolj dinamičnih kopačk doslej najdeš v naših prodajalnah Prva liga.
V Novem mestu in Novi Gorici pa ponujamo tudi novo kolekcijo adidas Originals.
Tik pred začetkom sezone 2016/2017 adidas predstavlja Speed of Light, linijo najbolj dinamičnih kopačk doslej, ki povečuje nadzor nad igro in navdušuje z edinstvenimi odtenki. Nova adidas kolekcija prinaša v trgovine PRVA LIGA modele X16 PURECHAOS in ACE 16 PURECONTROL v solarno rdeči in solarno rumeni. Navdih za izbrane nianse so adidasovi kreatorji črpali iz lomljenja svetlobe, ki nastaja med poskusi na področju svetlobne hitrosti.

Svetlobna hitrost nove linije bo v prihajajoči sezoni nepogrešljiva na nogah nogometašev in na odločilnih nogometnih borbah po vsem svetu.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj