Qlandia
Jesenska preventiva v Optiki Clarus
Oči se nedvomno naše najpomembnejše čutilo preko katerega pridobimo 90% informacij iz okolja. Prav zato je potrebno za njih skrbeti in vid redno preverjati. Kdaj ste nazadnje opravili preizkus vida? 
Oči se nedvomno naše najpomembnejše čutilo preko katerega pridobimo 90% informacij iz okolja. Prav zato je potrebno za njih skrbeti in redno preverjati, če je z njimi vse v najlepšem redu. Kdaj ste nazadnje opravili preizkus vida? Veliko ljudi se za pregled odloči premalokrat, bodisi zaradi strahu ali pomanjkanje časa, ki ga prinaša današnji tempo življenja. Prav zaradi tega smo za vas pripravili preizkus vida na aparatu,  ki je popolnoma neboleč. Zapomnite si, da je boljši vid osnova za boljše življenje.
* Preventivni pregled vida lahko opravite ob četrtkih in petkih v popoldanskem času (v Qladnii Ptuj).
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj