Qlandia
Jesenska preventiva v Optiki Clarus
Oči se nedvomno naše najpomembnejše čutilo preko katerega pridobimo 90% informacij iz okolja. Prav zato je potrebno za njih skrbeti in vid redno preverjati. Kdaj ste nazadnje opravili preizkus vida? 
Oči se nedvomno naše najpomembnejše čutilo preko katerega pridobimo 90% informacij iz okolja. Prav zato je potrebno za njih skrbeti in redno preverjati, če je z njimi vse v najlepšem redu. Kdaj ste nazadnje opravili preizkus vida? Veliko ljudi se za pregled odloči premalokrat, bodisi zaradi strahu ali pomanjkanje časa, ki ga prinaša današnji tempo življenja. Prav zaradi tega smo za vas pripravili preizkus vida na aparatu,  ki je popolnoma neboleč. Zapomnite si, da je boljši vid osnova za boljše življenje.
* Preventivni pregled vida lahko opravite ob četrtkih in petkih v popoldanskem času (v Qladnii Ptuj).
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj