Akcije - 12. avgust 2020 - Qlandia

Akcije

S temperaturami rastejo tudi popusti - izbrana poletna obutev do -30 %  in do kar 50 % popust na izbrana oblačila pomlad/poletje! 

Vse za poletje in potovanje pa poiščite v novem spletnem letaku https://www.babycenter.si/vsebina/e-letak-julij-2020-101250

Vabljeni v trgovine BABY CENTER in na www.babycenter.si !

*Akcija velja od 9.7. do 16.8.2020 oziroma do odprodaje zalog, na izbrana in označena oblačila. Popust se obračuna na blagajni,  popusti se ne seštevajo. Več informacij poiščite v naših trgovinah.

V Massu plačaš 2, dobiš 3

Akcija plačaš 2, dobiš 3 velja na vse sandale, polsandale in natikače.

Ob nakupu treh izdelkov vam priznamo popust v vrednosti najcenejšega izdelka, ki se obračuna od skupne vrednosti nakupa. Za izdelke, ki so znižani se upošteva cena s popustom.

Popusti in akcije se ne seštevajo. Akcija velja od 15.7. do 16.8.2020.

Akcija ne velja v spletni trgovini www.mass.si.

Izberi svoj popust v Massu

Izberi svoj popust: Plačaš 2, dobiš 3 ali 50% na drugi cenejši izdelek. Akcije veljata samo na sandale, polsandale, natikače in japonke.

Popusti in akcije se seštevajo. Akcija velja od 28.7. do 16.8.2020.

Akcija ne velja v spletni trgovini www.mass.si.

Totalna razprodaja sončnih očal v Optiki Clarus

Več kot 10.000 sončnih očal priznanih blagovnih znamk: Chopard, Prada, Gucci, Chloe, Diesel, Karl Lagerfeld, Kenzo, Liu-Jo, Police in še več kot 100 drugih blagovnih znamk po znižani ceni do – 50 %*.

*Popust velja na vsa sončna očala v poslovalnicah Optike Clarus. Popust znaša od 10 % do 50 % glede na blagovno znamko očal. Velja od 20. 7. 2020 do 30. 9. 2020, oziroma do razprodaje zalog. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Več informacij dobite v poslovalnicah.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj