Akcije - 25. januar 2020 - Qlandia

Akcije

BAGS&MORE: Sezonska znižanja do 40%
Galanterija Bags&More v Qlandii vas vabi k ugodnim nakupom torbic z izjemnimi popusti vse do -40 %. Znižane so tudi priljubljene modne znamke Desigual, David Jones, Esprit, Gabol, Picard in mnogo drugih.

Popusti se med seboj ne seštevajo in se obračunajo na blagajni.
BAGS&MORE: Vsi največji kovčki -30%
Galanterija Bags&More v Qlandii je odlično založena z raznovrstno potovalno galanterijo. Vse do 31. 1. 2020 pa si lahko priskrbite največje kovčke z odličnim popustom -30%. Znižane so tudi priznane znamke Roncato, FC Barcelona in Travel&More.

Popusti se med seboj ne seštevajo in se obračunajo na blagajni.
Akcija v Tom Tailorju
Zadnji popusti za vse zimske izdelke!
Finalno znižanje v Mass-u
Izbrane izdelke smo znižali za finalni -20 %. Na že znižane izdelke do -50 % zdaj še finalno znižanje izbrane obutve samo v prodajalnah Mass. 

Popusti in akcije se ne seštevajo.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj