Qlandia
Massovi izstopajoči salonarji

Eden najbolj ženstvenih kosov v modni omari so gotovo salonarji. Prava izbira letos pa so čimbolj odštekani salonarji, ki so 'statement' kos vsakega stajlinga. 

Katere bi izbrali vi?

Salonarji nikoli ne gredo iz mode. Najbolj zanimivi pa so ustvarjeni po zadnjih modnih smernicah in so ekstra odštekani. Za posebne salonarje je v omari ljubiteljic petk vedno prostor, pravijo v Massu. V novi kolekciji so za vse ljubiteljice petk pripravili izbor, ki bo definitivno pustil vtis pri vsakem stajlingu. Najbolj trendi so takšni iz džinsa, z dodtaki v obliki zakovic ali obarvani v kontrastne živahne odtenke. Prav posebni salonarji pa imajo okrašeno tudi peto, ki je letos lahko tudi večbarvna. 

Za najbolj drzne so prava izbira posebni 'statement' Guess salonarji iz Massa, v katere se je zaljubila tudi Ljupka Tanevska, hrvaška ustvarjalka modnega bloga Guerilla Girl. Ljupka je za novo modno spletno platformo But First Shoes s salonarji iz Massa ustvarila ljubek in ženstven stajling. Malo bolj ohlapno dolgo obleko je do elegance pripeljala v stajlingu s salonarji iz džinsa, ki so za piko na i posuti s številnimi dodatki v obliki srčkov in kovinskih zakovic. 

Katere petke pa vi izberete?

Vsi ljubitelji modne obutve bodo našli vsakodnevno modno inspiracijo in stilski nasvet na novem modnem portalu in vodniku po modnih korakih, ki je s pomočjo izbranih blogerk in strokovnjakinj dobil ime ‘But First, Shoes!‘.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj