Qlandia
Massova poletna zgodba z natikači

Ste za to vroče poletje že izbrali must have trendi natikače, ki bodo z vami na vsakem koraku? 

Natikači so letos nepogrešljivi, pravijo v Massu, kjer so pripravili top izbor - kateri so vaši najljubši?

Poletne modne zgodbe bodo letos zaznamovali natikači, absolutno nepogrešljiva obutev te vroče sezone. So nepogrešljivi kos urbane modne scene. V Massu obožujejo ta trend in so za modne navdušenke pripravili modni nabor natikačev v sijočih metalnih odtenkih, z dodatki kovinskih zakovic, s paščkom iz elegantnega svilnatega materiala, športnih natikačev z izstopajočim logotipom priznanih športnih znamk in številnih drugih šik natikačev. 

Nad njimi je navdušena tudi znana modna blogerka Lara Begič, avtorica bloga Mainstream Chic, ki se je na prvi pogled zaljubila v Tommy Jeans natikače v svetleči srebrni barvi in kontrastnim črnim podplatom. Zaznamuje jih detajl zapisane znamke z velikimi tiskanimi črkami, ki dajejo športno elegantnim natikačem dodatni urbani pridih. Lara je za novo modno spletno platformo But First Shoes z natikači iz Massa ustvarila stajling, v katerem se popolno prepletata eleganca in sproščeno udobje. 

Z natikači to poletje ne boste potrebovali druge obutve, saj bodo dopolnili prav vsak staljing, od plaže pa do vročega mestnega betona.

Vsi ljubitelji modne obutve bodo našli vsakodnevno modno inspiracijo in stilski nasvet na novem modnem portalu in vodniku po modnih korakih, ki je s pomočjo izbranih blogerk in strokovnjakinj dobil ime ‘But First, Shoes!‘.

Kateri natikači so letos najbolj trendi, preverite na ButFirstShoes.com ali Mass.si.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj