Qlandia
Ohranjanje tradicije in pristnih okusov
Avtohtone in stare sorte zelenjave in sadja SPAR Kot nekoč
SPAR Kot nekoč ohranja tradicijo – na naše mize vrača skoraj pozabljene stare in avtohtone slovenske sorte vrtnin vrhunske kakovosti, pridelane na slovenskih tleh.

Vroče poletje kar kliče po pisani sveži zelenjavi odlične kakovosti! Če temu dodamo še poln domač okus in slovensko poreklo, sta lahko kosilo ali večerja zagotovljeno popolna. 
Paprika sivrija - avtohtona udomačena sorta
Mladi krompir kresnik, kifeljčar – avtohtona slovenska sorta
Če si želite takšno zelenjavo tudi na vaši mizi, veste, kam morate ponjo. Na policah trgovin SPAR in INTERSPAR vas čaka pristna slovenska zelenjava starih in avtohtonih slovenskih sort SPAR Kot nekoč. 

Na integriran, to je naravi prijazen način, so jo pridelali priznani slovenski pridelovalci, ki so se ji posvečali z znanjem in skrbjo, da lahko vi na mizo postavite le najboljše.

Sveže na naših prodajnih policah

Trenutno je na voljo paradižnik val, ki vas bo prepričal s svojo sladkostjo in srčasto obliko. Izredno sočen bo kralj vseh poletnih solat in prilog, a tudi če boste iz njega pripravili domačo paradižnikovo omako, ne boste zgrešili. Vse prave sladokusce bo navdušil mladi kifeljčar kresnik, ki skupaj s skledo sveže zelene solate predstavlja preprosto, a izjemno priljubljeno poletno kosilo. Nedvomno pa vas bo očaral tudi stročji fižol prepeličar tomačevski, ki je točno tak, kot mora prav stročji fižol biti – maslen, mehak in brez nitk.
Vrtnine SPAR Kot nekoč so vam na voljo v trgovinah SPAR in INTERSPAR. Več o ponudbi, pridelovalcih, nasvetih in novostih pa lahko najdete tukaj: www.kot-nekoc.si.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj