Qlandia
Ohranjanje tradicije in pristnih okusov
Avtohtone in stare sorte zelenjave in sadja SPAR Kot nekoč
SPAR Kot nekoč ohranja tradicijo – na naše mize vrača skoraj pozabljene stare in avtohtone slovenske sorte vrtnin vrhunske kakovosti, pridelane na slovenskih tleh.

Vroče poletje kar kliče po pisani sveži zelenjavi odlične kakovosti! Če temu dodamo še poln domač okus in slovensko poreklo, sta lahko kosilo ali večerja zagotovljeno popolna. 
Paprika sivrija - avtohtona udomačena sorta
Mladi krompir kresnik, kifeljčar – avtohtona slovenska sorta
Če si želite takšno zelenjavo tudi na vaši mizi, veste, kam morate ponjo. Na policah trgovin SPAR in INTERSPAR vas čaka pristna slovenska zelenjava starih in avtohtonih slovenskih sort SPAR Kot nekoč. 

Na integriran, to je naravi prijazen način, so jo pridelali priznani slovenski pridelovalci, ki so se ji posvečali z znanjem in skrbjo, da lahko vi na mizo postavite le najboljše.

Sveže na naših prodajnih policah

Trenutno je na voljo paradižnik val, ki vas bo prepričal s svojo sladkostjo in srčasto obliko. Izredno sočen bo kralj vseh poletnih solat in prilog, a tudi če boste iz njega pripravili domačo paradižnikovo omako, ne boste zgrešili. Vse prave sladokusce bo navdušil mladi kifeljčar kresnik, ki skupaj s skledo sveže zelene solate predstavlja preprosto, a izjemno priljubljeno poletno kosilo. Nedvomno pa vas bo očaral tudi stročji fižol prepeličar tomačevski, ki je točno tak, kot mora prav stročji fižol biti – maslen, mehak in brez nitk.
Vrtnine SPAR Kot nekoč so vam na voljo v trgovinah SPAR in INTERSPAR. Več o ponudbi, pridelovalcih, nasvetih in novostih pa lahko najdete tukaj: www.kot-nekoc.si.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj