Qlandia
THE LOOK letošnje jeseni v dm
Vas zanima, kako se z ličili preleviti v jesensko zapeljivko in kakšni bodo trendi ličenja to jesen? 
Barve, črte, mehka senčenja, bleščice … Ličila naj bodo to jesen bogata, njihov ključni cilj pa je s pomočjo čopičev in gobic izvabiti usodno ženstvenost, ki kar čaka, da jo odkrijete!

Odkrijte svoj dm THE LOOK in očarajte

Prisegate na sijoč videz kože, popolno porcelanasto polt ali ste prava diva, ki se ji po žilah pretakajo bleščice? Prav vsaka izmed vas lahko v dm jesenski zgodbi najde prava ličila zase! Odkrijte najbolj zanimive maskare te jeseni, popolne pare korektorjev in tekočih podlag, rdečila, s katerimi bodo vaše ustnice mehke in popolne tudi v hladni zimi, ter make up izdelke, s pomočjo katerih se boste zjutraj zbudili s popolnimi Instagram obrvmi, še preden boste sploh odprli oči.

Vse, kar potrebujete za jesenski THE LOOK, poiščite v oktobrskem dm katalogu

Oktobrska dm look kampanja vam tokrat v sodelovanju z blogerkami in vizažistkami Gajo Prestor, Anjo Kolenc in Tino Rakuš pripravlja video vodnike s top ličili in novostmi te sezone. Prelistajte katalog in ob izbranih ličilih poiščite QR kode, ki vas bodo vodile do videov, preko katerih se boste lahko prepričali o teksturah in efektih ličil. Ob nakupu dekorativne kozmetike boste v oktobru v dm prodajalnah prejeli kar 25-kratne točke, ki jih boste lahko unovčili v naslednjem mesecu.

Nepogrešljiv organizator za prave dame je ponovno tukaj!

Ob nakupu ličil v dm prodajalnah v skupni vrednosti nad 25 € doplačajte 5 € in se organizirajte z Nepogrešljivim organizatorjem za vsako pravo damo! Z njim boste lahko organizirali natrpan urnik v letu 2018 in 2019, urnik za rekreacijo in jedilnik, si zapisali vse svoje termine za frizerja, depilacijo, zdravnika, ginekologa in še marsikaj … Zabeležili si boste tudi vse svoje cilje, ideje, zmenke, potovanja, načrtovanje zabave in še mnogo več. Naj se vaše najboljše leto začne zdaj!

Postanite prave umetnice ličenja

V oktobru izkoristite tudi možnost individualnih svetovanj in brezplačnega ličenja s priznanimi vizažisti vodilnih kozmetičnih hiš. V dm prodajalnah se prepustite senjihovemu znanju in ustvarjalnosti. Termine in lokacije ličenj, ki vam bodo odkrili skrivnosti umetnikov ličenja, najdete TUKAJ.

Zablestite s samozavestjo, novimi trendi ličenja in barv ter bodite organizirani, kot še nikoli. Saj veste, ženske zmoremo vse!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj