Qlandia
Drzni vzorci oblekli MASS obtutev

Modna jesen je najbolj trendi obutev v Massu oblekla v drzne živalske in karo vzorce. Že imate svoj najljubši par?

Modna jesen je polna izstopajočih vzorcev, ki so absolutno zaznamovali najbolj trendi obutev. Med njimi glavno vlogo igrajo živalski vzorci in karo motiv, ki sta doživela preporod iz preteklih sezon. V Massu je drzno modno izstopanje na prvem mestu, zato v ospredje postavljajo obutev z živalskim vzorcem, ki je letošnja nepogrešljiva popestritev modnih stajlingov. 

Od drznih kombinacij, kjer živalski potisk igra glavno vlogo, do subtilnih kombinacij, kjer živalski potisk deluje kot eksotična osvežitev. To sezono med živalskimi vzorci dominirajo vzorci tigra, zebre, kač in kot najbolj priljubljen, večni leopardji vzorec. V živalske potiske ali vzorce iz kratko pristrižene dlake so brez izjeme preoblečeni vsi modeli obutve: superge, salonarji, gležnjarji, nizki moški čevlji, pohodni športni čevlji in škornji. Ob divjih mačkah pa je nova modna sezona polna tudi karo vzorcev. Nekoliko bolj klasični in retro karo potiski krasijo večinoma trendi gležnjarje in visoke škornje. Karo je na oblačilih možen v raznih barvnih odtenkih, v svetu obutve pa prevladuje preverjena harmonija bele, črne in sive barve, ki lahko popolno dopolni enobarvni stajling ali drzna živobarvna oblačila.

Več informacij in obutve na spletni strani Mass.si, facebook strani Mass in na modnem portalu ButFirstShoes.com.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj