Qlandia
Blagovna znamka nakita Nomination
Zgledaj dobro in bodi v trendu. Na voljo tudi v Zlatarstvu Tofant.

Ideje in sanje. Ustvarjalnost je v našem DNK-ju, inovativnost je naše poslanstvo. Nomination je poimenovanje sladkega življenja, ki jo navdihuje italijanska moda, umetnost in kultura.

S preprosto potezo lahko ustvarite svojo zapestnico. Življenje je veliko bolj zabavno, če ga lahko označimo s simboli, ki nam bodo pustili večni spomin. Nov dan, nova zgodba.

Zapestnice Nomination so zbirateljske zapestnice, ki si jih sestavite sami in so primerne za vse starosti, tako za ženske kot moške.

Odkrijte nakit Nomination, ki je edinstveno darilo za vsako priložnost.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj