Qlandia
Totalna razprodaja sončnih očal v Clarusu
Ujemite do - 50 % popust na vaša nova SONČNA OČALA na TOTALNI RAZPRODAJI! Znižali smo več kot 10.000 sončnih očal priznanih blagovnih znamk.  
V teh vročih sončnih dneh je pomembno, da poskrbite za zaščito svojih oči s kakovostnimi sončnimi očali. V poletnem času vedno zaščitimo kožo s primerno sončno kremo, na oči pa večkrat pozabimo. UV zaščita je zelo pomembna, saj UV žarki ne vplivajo škodljivo samo na našo kožo, temveč lahko poškodujejo očesno mrežnico in roženico.

*Popusti veljajo od 29. 7. 2019 do 8. 9. 2019. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Velja za vsa sončna očala na zalogi. 

Več informacij dobite v poslovalnicah Optike Clarus.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj