Qlandia
Baby Center praznuje
Posebni rojstnodnevni popusti!

Baby Center že 28 let zagotavlja najboljše vozičke, najvarnejše avtosedeže, najbolj udobne posteljice, najbolj modna oblačila in najbolj zabavne igračke!  Marsikdo med vami je že dolga leta nazaj odraščal z izdelki iz naših trgovin. Vi ste zrasli, in medtem mogoče tudi že postali najboljši starši svojim malčkom. In mi smo še vedno tu. Roka za izzive, s katerimi se soočate starši in zabavne začetke vaših malčkov.

Ker želimo obdariti tudi naše obiskovalce, smo v vseh trgovinah pripravili posebne rojstnodnevne popuste*:

  1. 15 – 30% popusta na vozičke
  2. 15 – 40%  popusta na avtosedeže
  3. 15%pohištvo
  4. 20% popusta na jakne
  5. 20% popusta na Adidas
  6. 20% na igračo po lastni izbiri (1 kos)
  7. Igrača Fingerlings po super ugodni ceni 4,99 eur.


Vljudno vabljeni v naše trgovine!

*Akcija velja od 3.10. do 7.10.2019 oziroma do odprodaje zalog. Popust se obračuna na blagajni in velja za blago na zalogi. Akcije izključene, popusti se ne seštevajo.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj