Qlandia
Baby Center praznuje
Posebni rojstnodnevni popusti!

Baby Center že 28 let zagotavlja najboljše vozičke, najvarnejše avtosedeže, najbolj udobne posteljice, najbolj modna oblačila in najbolj zabavne igračke!  Marsikdo med vami je že dolga leta nazaj odraščal z izdelki iz naših trgovin. Vi ste zrasli, in medtem mogoče tudi že postali najboljši starši svojim malčkom. In mi smo še vedno tu. Roka za izzive, s katerimi se soočate starši in zabavne začetke vaših malčkov.

Ker želimo obdariti tudi naše obiskovalce, smo v vseh trgovinah pripravili posebne rojstnodnevne popuste*:

  1. 15 – 30% popusta na vozičke
  2. 15 – 40%  popusta na avtosedeže
  3. 15%pohištvo
  4. 20% popusta na jakne
  5. 20% popusta na Adidas
  6. 20% na igračo po lastni izbiri (1 kos)
  7. Igrača Fingerlings po super ugodni ceni 4,99 eur.


Vljudno vabljeni v naše trgovine!

*Akcija velja od 3.10. do 7.10.2019 oziroma do odprodaje zalog. Popust se obračuna na blagajni in velja za blago na zalogi. Akcije izključene, popusti se ne seštevajo.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj