Qlandia
Baby Center vikend akcija
15% popust na izdelke z vseh oddelkov po rednih cenah*.
Akcija velja od 18. 10. do odprodaje zalog oz. najkasneje do 19. 10. 2019 v okviru delovnega časa posamezne trgovine Baby Center.  

*Akcija ne velja za izdelke blagovne znamke Stokke in Bugaboo, začetne mlečne formule, izdelke v akcijski ponudbi, promocijah ali z bonusi, ali za plačilo darilnih bonov in storitev. 

Velja za blago na zalogi, popusti se ne seštevajo.

Več na www.babycenter.si.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj