Qlandia
Popusti v Baby Centru
Popusti na oblačila in obutev.

1. OBLAČILA:

  • 20% popust ob nakupu 2 kosov
  • 30% popust ob nakupu 3 kosov ali več

Velja za nakup oblačil po rednih cenah. Velja za nakup več kosov znotraj oddelka (mix&match ni mogoče!)

2.  OBUTEV:

  • 20% popust ob nakupu 2 kosov
  • 30% popust ob nakupu 3 kosov ali več

Velja za nakup obutve po rednih cenah. Velja za nakup več kosov znotraj oddelka (mix&match ni mogoče!)

Akcija velja od 24.10. do odprodaje zalog oz. najkasneje do 30.10. 2019 v trgovinah Baby Center za izdelke po rednih cenah. Popust se obračuna ob nakupu 2 kosov ali več oblačil oz. 2 kosov ali več obutve. Popust se ne obračuna ob kombiniranju oblačil in obutve. Pripadajoči popust glede na količino se obračuna na blagajni. Ne velja za izdelke v aktualnih akcijah, klubskih akcijah z bonusi in ostalih promocijah ter za izdelke s popustom. Popusti se ne seštevajo. Velja za izdelke na zalogi. Zaloga po trgovinah je različna, vsi izdelki niso na voljo v vseh trgovinah. Slika je simbolična.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj