Qlandia
Popusti v Baby Centru
Popusti na oblačila in obutev.

1. OBLAČILA:

  • 20% popust ob nakupu 2 kosov
  • 30% popust ob nakupu 3 kosov ali več

Velja za nakup oblačil po rednih cenah. Velja za nakup več kosov znotraj oddelka (mix&match ni mogoče!)

2.  OBUTEV:

  • 20% popust ob nakupu 2 kosov
  • 30% popust ob nakupu 3 kosov ali več

Velja za nakup obutve po rednih cenah. Velja za nakup več kosov znotraj oddelka (mix&match ni mogoče!)

Akcija velja od 24.10. do odprodaje zalog oz. najkasneje do 30.10. 2019 v trgovinah Baby Center za izdelke po rednih cenah. Popust se obračuna ob nakupu 2 kosov ali več oblačil oz. 2 kosov ali več obutve. Popust se ne obračuna ob kombiniranju oblačil in obutve. Pripadajoči popust glede na količino se obračuna na blagajni. Ne velja za izdelke v aktualnih akcijah, klubskih akcijah z bonusi in ostalih promocijah ter za izdelke s popustom. Popusti se ne seštevajo. Velja za izdelke na zalogi. Zaloga po trgovinah je različna, vsi izdelki niso na voljo v vseh trgovinah. Slika je simbolična.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj