Qlandia

10. rojstni dan Qlandie Ptuj

Pomembno obletnico bomo v petek, 30. septembra, obeležili z zabavno glasbeno predstavo za vse generacije, veliko nagradno igro za celo družino in posebnimi akcijskimi ponudbami!

V petek, 30. septembra, se bo Qlandia Ptuj spremenila v najbolj noro in zabavno prizorišče v okolici!

Verjetno ste sredi nakupovalnega centra že opazili veliki zaklad. Kaj se skriva v njem? Tega vam ne bomo izdali, lahko pa vam zagotovimo, da se v skrbno varovani skrinji skriva nekaj, česar bo zagotovo vesel vsak izmed nas.

Pridružite se nam 30. septembraob 17.00, ko bosta pirat Val in naša papiga QLara nastopila v glasbeni predstavi z naslovom »Izgubljeni zaklad«

Zabavna pustolovščina bo vseskozi prepredena z večnimi hiti znane slovenske skupine Rok'n' Band, ki bo poskrbela, da se boste med iskanjem zaklada zabavali pripadniki vseh generacij. Pripeljite s seboj družino, prijatelje, sodelavce ali znance ter skupaj z nami zapojte pesem, ki bo odprla zaklad.

Katera družina se bo odpravila na gusarsko pustolovščino?

Pridružite se nam na praznovanju in skupaj razveselimo izžrebano družino, ki bo prejela gusarsko pustolovščino v Termah Čatež.

Izžrebana družina bo prejela družinski paket (4x nočitev) v ekskluzivni gusarski hiški, 5 dni kopanja v Termalni Rivieri ter polpenzion za vso družino. 

10 let zaupanja

Uspešne zgodbe Qlandie Ptuj ne bi bilo brez trgovin, ki poslujejo v naših prostorih. Ali morda veste, katerih 21 trgovin je z nami že od samega začetka?

Sčasoma so se nam pridružili številni drugi najemniki, s katerimi smo samo še nadgradili in popestrili našo ponudbo.

Danes ima Qlandia na Ptuju ima kar 12.000 mneto prodajnih površin

Razveseljuje nas bogata ponudba kar 36 trgovin in lokalov, ki so na voljo obiskovalcem s svojo pestro ponudbo in različnimi akcijami, obiskovalcem pa so na voljo tudi različni zabavni dogodki.
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?