Qlandia
10. rojstni dan Qlandie Ptuj

Pomembno obletnico bomo v petek, 30. septembra, obeležili z zabavno glasbeno predstavo za vse generacije, veliko nagradno igro za celo družino in posebnimi akcijskimi ponudbami!

V petek, 30. septembra, se bo Qlandia Ptuj spremenila v najbolj noro in zabavno prizorišče v okolici!

Verjetno ste sredi nakupovalnega centra že opazili veliki zaklad. Kaj se skriva v njem? Tega vam ne bomo izdali, lahko pa vam zagotovimo, da se v skrbno varovani skrinji skriva nekaj, česar bo zagotovo vesel vsak izmed nas.

Pridružite se nam 30. septembraob 17.00, ko bosta pirat Val in naša papiga QLara nastopila v glasbeni predstavi z naslovom »Izgubljeni zaklad«

Zabavna pustolovščina bo vseskozi prepredena z večnimi hiti znane slovenske skupine Rok'n' Band, ki bo poskrbela, da se boste med iskanjem zaklada zabavali pripadniki vseh generacij. Pripeljite s seboj družino, prijatelje, sodelavce ali znance ter skupaj z nami zapojte pesem, ki bo odprla zaklad.

Katera družina se bo odpravila na gusarsko pustolovščino?

Pridružite se nam na praznovanju in skupaj razveselimo izžrebano družino, ki bo prejela gusarsko pustolovščino v Termah Čatež.

Izžrebana družina bo prejela družinski paket (4x nočitev) v ekskluzivni gusarski hiški, 5 dni kopanja v Termalni Rivieri ter polpenzion za vso družino. 

10 let zaupanja

Uspešne zgodbe Qlandie Ptuj ne bi bilo brez trgovin, ki poslujejo v naših prostorih. Ali morda veste, katerih 21 trgovin je z nami že od samega začetka?

Sčasoma so se nam pridružili številni drugi najemniki, s katerimi smo samo še nadgradili in popestrili našo ponudbo.

Danes ima Qlandia na Ptuju ima kar 12.000 mneto prodajnih površin

Razveseljuje nas bogata ponudba kar 36 trgovin in lokalov, ki so na voljo obiskovalcem s svojo pestro ponudbo in različnimi akcijami, obiskovalcem pa so na voljo tudi različni zabavni dogodki.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Ptuj