Qlandia
Javno žrebanje Moji QL Black Friday nakupi
Odvrzi račun nakupa v nagradno skrinjico in ob 19:00 pridi na žrebanje v živo!
Vabljeni na letošnjo nakupovalno poslastico - QL BLACK FRIDAY. 
Poleg bogatih popustov naših najemnikov, bomo na ta dan izvedli tudi javno žrebanje za super QL nagrade - Darilne kartice Qlandia v vrednosti 100 €.
Nagradna igra traja od 16. do 23. 11. 2018 v vseh sedmih nakupovalnih centrih Qlandia. Skupni denarni sklad je 3.500 EUR. V vsakem centru bo izžrebanih 5 nagrajencev. 
Prisotnost na dogodku v času žrebanja je pogoj za prevzem nagrade.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj