Qlandia

Poišči svoj trend z Jasno Vale

Sprehodi se skozi modne kolekcije in uživaj z nami v nakupih!

Kako iz modnih kosov novih kolekcij, ki so na voljo v vaši Qlandii, sestaviti slog, ki pristaja ravno vam? To je vprašanje, s katerim se bosta na modnem dogodku v Qlandii Ptuj soočili slovenska Instagram ikona Jasna Vale in voditeljica Azro Selimanović. V soju najnovejših insta-trendov za pomlad in poletje 2019 bosta z vami delile skrivnosti in nasvete, kako za vsako priložnost izgledati popolno. Se vidimo v četrtek 25. aprila, od 18.00 dalje.

Modni navdušenki pripravljata tudi ATRAKTIVNO PRESENEČENJE za vse obiskovalce. Pravita, da bo slikovito, dinamično in odmevno. Več pa boste sami odkrili na modnem dogodku.
V nestrpnem pričakovanju na gurmanski dogodek smo z Jasno Vale poklepetali o QL pomladi. Preberite, kaj nam je zaupala.

 Kaj naredi pomlad zares QL? 
Pomlad je mesec prebujanja, tako da QL je prva vožnja s kolesom, hoja v hribe, sončni žarki na mojem obrazu in kavica na  terasi v pomladni oblekci. QL je vse, kar nam pričara nasmeh na obrazu in toplono v srcu. 

 Kateri modni trend pomladi ti je najbolj pisan na kožo? 
Bela barva. Obožujem belo in jo kombiniram z vsem ter nosim v vseh letih časih. Letos je bela zelo modna in z njo ne moreš zgrešiti. 

 Kateri so top 3 modni kosi, ki jih nujno moramo imeti to pomlad? 
Dobre jeans hlače, bela srajca z volančki, velikimi rokavi oz. malo drugačnega kroja in pa širok trak v laseh ali špangice s perlami. 

 Kateri je najboljši modni nasvet, ki si ga kadarkoli prejela? 
Da si opažen, ne rabiš biti glasen in sexy. Meja med zapeljivim in vulgarnim je tanka, tako da bolje malo bolj zaprto kot preveč odprto. 

Bi jo želeli še kaj vprašati? Vabljeni na dogodek, kjer boste lahko postavili tudi svoje vprašanje!

To pa še ni vse! QL pomlad poteka v Qlandii kar cel mesec z dogodki za prav vsak okus. Preverite dogajanje tukaj ter sledite na Instagramu pod #QLpomlad.

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?