Qlandia
Vabljeni na indijansko pustno zabavo v Qlandio Ptuj
Sobota, 22. 2. 2020 ob 10h.

Si želite prave indijanske zabave s bobni, plesom, lovljenjem bizona in s skrinjo vseh jezikov? Da? Potem pustno soboto preživite v Qlandii Ptuj – ne bo vam žal. Indijanska princesa Tisa vas bo odpeljala v skrivnostni svet Indijancev. Predstavila vam bo indijanske predmete in vam zaupala malo skrivnost ─ da se na Ptuju potika pravi indijanski poglavar »Črni sokol«. Pomagajte indijanski princesi priklicati poglavarja s posebnim indijanskim pozdravom, da ga osebno spoznate!

Izbrali bomo tudi najboljše maske in razdelili privlačne nagrade.

Ne bodi šema in NE ostani doma! Bodi  "QL šema" in pridi v Qlandio Ptuj, kjer te čaka zabava in zaključek s sladkim presenečenjem !! Pridružila se nam bo tudi naša maskota Qlara.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj