Qlandia

Ql zmagovalne ekipe Ql zmagovalnih dni

V centrih Qlandia se v okviru Ql zmagovalnega poletja odvijajo Ql zmagovalni dnevi z družinskimi tekmovanji. 
Oglejte si Ql zmagovalne ekipe!
 KRŠKO 

V petek, 24. junija,  med 20 sodelujočimi družinami na dogodku QL ZMAGOVALNI DAN, največ točk dosegla Družina Kučič. Z 90 točkami je tako zmagovalna družina, ki bo v roku 15 dni od objave prejela darilne bone Qlandia v višini 200 EUR.

Čestitamo!
 NOVO MESTO

V soboto, 17. junija, je med 20 sodelujočimi družinami na dogodku QL ZMAGOVALNI DAN, največ točk dosegla Družina Tadić. S 114 točkami je tako zmagovalna družina, ki bo v roku 15 dni od objave prejela darilne bone Qlandia v višini 200 EUR.

Čestitamo!
 PTUJ 

V soboto, 17. junija, je med 26 sodelujočimi družinami na dogodku QL ZMAGOVALNI DAN, največ točk dosegla Družina Perko Vogrinec. S 93 točkami je tako zmagovalna družina, ki bo v roku 15 dni od objave prejela darilne bone Qlandia v višini 200 EUR.

Čestitamo!
 MARIBOR 

V petek, 17. junija, med 19 sodelujočimi družinami na dogodku QL ZMAGOVALNI DAN, največ točk dosegla Družina Bilanovič. Z 68 točkami je tako zmagovalna družina, ki bo v roku 15 dni od objave prejela darilne bone Qlandia v višini 200 EUR.

Čestitamo!
 KAMNIK 

V soboto, 11. junija, med 20 sodelujočimi družinami na dogodku QL ZMAGOVALNI DAN, največ točk dosegla Družina Korez. S 125 točkami je tako zmagovalna družina, ki bo v roku 15 dni od objave prejela darilne bone Qlandia v višini 200 EUR


Čestitamo!

 KRANJ 

Vsoboto, 11. junija, med 26 sodelujočimi družinami na dogodku QL ZMAGOVALNI DAN, največ točk dosegla Družina Hamzič. Zmagovalna družina je zbrala 152 točk in bo v roku 15 dni od objave prejela darilne bone Qlandia v višini 200 EUR.

Čestitamo!
 NOVA GORICA 

V petek, 10. junija, je med 20 sodelujočimi družinami na dogodku QL ZMAGOVALNI DAN, največ točk dosegla Družina Horvat. S 73 točkami je tako zmagovalna družina, ki bo v roku 15 dni od objave prejela darilne bone Qlandia v višini 200 EUR.

Čestitamo!

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?