Qlandia
Plezalni klub 6b Ptuj - QL zmagovalno društvo
Kot zmagovalno društvo v Qlandii Ptuj ste v nakupovalnem centru in na spletni strani izglasovali Plezalni klub 6b Ptuj. 
Društvo se je leta 2004 odcepilo od Planinske zveze Slovenije in postalo samostojno športno plezalno društvo na Ptuju. 

Klub ima med svojimi člani izjemne uspešne posameznike, ki dosegajo svetovne rezultate. 

Imajo več kot 60 mladih plezalcev.
Pod okriljem kluba in trenerjev je kar nekaj let trenirala (tu je tudi začela) in uspela zdaj blesteča Mina Markovič, ki je bila že večkratna svetovna prvakinja v športnem plezanju. 

V letošnji tekmovalni sezoni so bili tako kot do sedaj zelo uspešni, še posebej pa se lahko pohvalijo z osnovnošolsko državno prvakinjo v težavnostnem plezanju Stelo Muršec. 

Prav tako so skupaj z mladimi plezalci osvojili skupno 1., 3., 4., in še kar nekaj izjemnih mest na tekmah Vzhodne lige v posameznih kategorijah. 

Zakaj ste ravno vi QL zmagovalno društvo?

Ker smo v klubu mladi zagnani in motivirani plezalci, ki želimo športno plezanje razširiti in skupaj z tistimi otroci, ki so tako motivirani kot mi posegati po priznanjih uspeha na tekmah in se družiti ob skupnem interesu - plezanju

Najbolj se posvečajo otrokom, pri čemer jih oblikujejo v prave mlade plezalce. V klubu želijo razširiti športno plezanje med otroke in jih pripeljati do evropskih ter svetovnih športnih uspehov.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dogajanje
Na kavi: Baby Center
Pogosta prva asociacija na december so otroško veselje in praznična darila. Zato smo tik pred praznično evforijo skočili v Baby Center, kjer so nam razkrili kakšen bo praznični december pri njih. Preberite intervju.
#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dogajanje #šport
Na kavi: V novi trgovini Sport Vision

Tokrat smo se na kavico in klepet zapeljali v Qlandio Novo mesto. Konec avgusta smo tukaj z navdušenjem pozdravili novo športno trgovino Sport Vision in seveda smo o njej takoj želeli izvedeti čim več. 

#dogajanje
Na kavi: Bags&More
V dneh tik pred začetkom šolskega leta smo se na obisk podali tja, kjer je v zadnjih avgustovskih dneh najbolj vroče – med police s šolskimi potrebščinami. 
#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj