Qlandia
Za sproščene aktivnosti najmlajših

Izberite primerna oblačila za vašega otroka v trgovini Prva liga. 

Za brezskrbno igranje ali nemotene športne aktivnosti je zelo pomembno, kakšna oblačila izberemo za naše najmlajše. Od oblačil je namreč odvisno, kako se bo otrok počutil, in posledično, koliko bo užival v posamezni aktivnosti.

Preden se z vašimi malčki odpravite v iskanje novih oblačil za prosti čas, si oglejte spodnje lastnosti, ki jih je pametno upoštevati pri nakupu tovrstne garderobe.

QL namig: Vse te lastnosti so prisotne v oblačilih iz otroške kolekcije Adidas.

Prileganje

Ni hujšega, kot da neprimerno oblikovano oblačilo ovira otroka med aktivnostjo. Predolge hlače in rokavi ali material, ki utesnjuje čez ramenski obroč, sta le dve izmed mnogih nadlog neprimerno krojenih oblačil za prosti čas. 

Pri nakupu torej vedno pazite, da se oblačilo prilega otrokovi postavi ter da je narejeno iz takih materialov, ki ne bodo ovirali sproščenega gibanja.

Varnost

Mogoče se na prvo žogo zdi nemogoče, vendar tudi neprimerno izbrana oblačila lahko spravijo otroka v nevarnost med aktivnostjo. Zato pri nakupu športnih oblačil izberite take materiale, ki so zdravju neškodljivi, ter se izogibajte nepredušnim materialom, ki lahko v skrajnih primerih povzročijo tudi zadušitev vašega malčka.

Izberite prave in kakovostne materiale.

Ne pozabite še na ...

Vzdržljivost

Med aktivnim preživljanjem svojega časa si otroci domislijo marsikatero situacijo. Zato izberite kakovostna oblačila, ki bodo preživela različne zunanje vplive, rahle odrgnine ali zatikanje za različne pripomočke, ki jih otroci med igro uporabljajo.

Funkcionalnost

Oblačila za prosti čas morajo biti udobna in primerna za različne vrste gibanja. Ko izbirate oblačila za otroke, pomislite tudi na enostavnost oblačenja in prilagojenost na njihove razmere. Poiščite oblačila z gumbi z enostavnim zapenjanjem, elastičnim pasom in prilagojenimi zadrgami ter tako otrokom olajšajte vsakodnevno oblačenje.

Vse za šport najdete v Qlandii

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

#moda
SOS: kako poleti rešiti jutranjo frizuro

Ste se zbudili z zaležano in neurejeno pričesko, pa ni časa za umivanje las? S spodnjimi predlogi boste jutranjo zagato hitro rešili in obenem poskrbeli za QL slog tekom celega dne.

#moda
Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

#moda
Kako izbrati pravo torbico za vsak dan

Upoštevajte teh nekaj pravil in našli boste torbico, od katere se ne boste mogli ločiti.

#moda
Urejeni za apres-ski
Ohranite QL slog tudi, ko stopite iz smuči.
#moda
Foto reportaža QL modne revije
V petek, 23. novembra je potekala QL modna revija, na kateri so se predstavili mladi talenti iz QL modnega natečaja. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Ptuj