Qlandia
Postani QL OBRAZ
Qlandia smo ljudje. In seveda ste ljudje, ki vsak dan med nakupovanjem z nami delite drobne trenutke iz vašega življenja. Zato smo se odločili, da letos v prvo vrsto postavimo ravno vas!

Iščemo simpatične, nasmejane in aktivne ljudi, ki izžarevajo veselje do vsega, kar počnejo, in se ne ustrašijo fotografskega objektiva. Si želite sodelovati na pravem profesionalnem fotografiranju in postati QL obraz aktualne kampanje v Qlandii

Profesionalno vas bomo uredili, oblekli v najnovejše modne trende in posneli cel kup izjemnih fotografij. Vaše fotografije bomo nato objavili na naslovnici QL magazina, plakatih in ostalem komuniciranju Qlandie. 

Kaj imate vi od tega?

Izbrane QL obraze bomo nagradili za sodelovanje, jim povrnili stroške in obdarili z zbirko svežih, profesionalno posnetih fotografij.

Plus točke

... če že imate izkušnje z delom pred fotografskim objektivom.

Koga trenutno iščemo?

QL MAMA IN HČI IZ PTUJA

Mama in hči iz Ptuja ali okolice, ki bosta kot nerazdružljivi ženski team postali obraz kampanje ob mesecu žensk (marec).

Starost:

  • Mama: 30 – 50 let
  • Hči: 10 – 16 let 
(če nas s svojo energijo prepričata, bomo majhna odstopanja spregledali :))

Fotografiranje bo potekalo v tednu od 6. – 10. marca 2017 v fotografskem studiu v Velenju.

Prijavita se tukaj

QL ZALJUBLJENI PAR IZ NOVEGA MESTA

Mlad par iz Novega mesta ali okolice, ki bo svoje zaljubljene poglede in geste delil kot obraz kampanje ob mesecu mode (april/maj). Oba v paru bodita aktivna in vsaj nekoliko navdušena nad novimi modnimi trendi.

Starost obeh: 20 – 35 let (šteje predvsem mladostna energija vajinih zaljubljenih pogledov, zato bomo dopuščali tudi majhna odstopanja)

Fotografiranje bo potekalo v tednu od 6. – 10. marca 2017 v fotografskem studiu v Velenju.

Prijavita se tukaj

Ne ustrezate iskanim profilom?

Brez skrbi, tekom celega leta bomo iskali različne profile ljudi, ki bodo postali QL obraz Qlandie. Spremljajte to spletno stran, kjer bomo sproti objavljali, koga iščemo za naslednja fotografiranja.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda #moda
6 rdečih luči za zgrešene nakupe
Recite ne modnim kosom, ki bodo še opremljeni z etiketo v omari čakali na boljše čase. Preverite, kako obvladati svoje nakupe in se izogniti tistim, za katere vam bo kmalu žal.
#moda
Sezona medvedov v polnem razmahu

Puhasti in topli plišasti plašči (»teddybear coat«) so osvojili srca številnih modnih navdušenk. Že imate svojega najljubšega zimskega medvedka?

#moda #lepota
Iz pisarne na zabavo
Kako svoj dnevni videz hitro preleviti v bolj glamuroznega, primernega za številne praznične zabave? Ko morate iz dnevnih obveznosti hitro skočiti na zabavo (ali poslovno večerjo), se držite teh petih korakov.
#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj