Qlandia
Na popoldanski skok v vodo

Hitro ohladitev po napornem dnevu si lahko privoščite tudi, če niste tik ob morju. Ko je zunaj zares vroče, se odpeljite do katerega od naravnih kopališč in se ohladite v prijetni svežini prekrasnih slovenskih voda. Oglejte si naše predloge, nato pa smuknite v kopalke in se prepustite uživanju!

Lokacije:

Kamp Šobec

Šobec je eno redkih naravnih kopališč, ki ima vodni park za otroke. Tu se otroci lahko v bajer spuščajo po toboganu, plezajo po vodni steni itd. Kopališče, obkroženo s čudovitimi razgledi in idilično naravo, ponuja odlično rešitev za ohladitev v vročih poletnih dneh.

Foto: Rožle Bregar

Sotočje Tolminke in Soče

Je v neposredni bližini Tolmina. Tu je priljubljeno zbirališče mladih, izhodišče za različne sprehode, koncertno prizorišče; poleti pa organizirajo tudi veliko koncertov in festivalov.

Vir: http://kraji.eu/slovenija/sotocje_soca_tolminka/slo

Turkizna reka Nadiža

Ob reki Nadiži je več kopališč, dve sta tik ob mostovih: pod mostom v Polbeli in ob Napoleonovem mostu. Ob obeh kopališčih je tudi urejeno parkirišče.

Vir: http://kraji.eu/slovenija/robic_nadiza_plaza/eng

Grabljice v Iškem vintgarju

Iški Vintgar je na obrobju Ljubljanskega barja, kjer je čudovito sotesko izdolbla reka Iška. Je priljubljena poletna izletniška točka, ki ponuja prijetno osvežitev in sprostitev v neokrnjeni naravi.

Vir: http://kraji.eu/slovenija/iski_vintgar_grabljice/slo

Jezero Jasna

Slikovito jezero Jasna pri Kranjski Gori sestavlja dvoje medsebojno povezanih umetnih jezer ob sotočju potokov Velike in Male Pišnice. Na jezeru vas bodo pričakali pomoli in šest metrov visoka razgledna ploščad s čudovitim pogledom na Julijske Alpe.

Vir: http://www.slovenian-alps.com/si/kaj-poceti/aktivnosti/poleti/kopanje-in-plavanje

Letuš ob Savinji

Kopališče ponuja lepoto narave, bistro Savinjo, senco in mir ob žuborenju vode. Reka Savinja tu dvakrat spremeni smer toka in tako ustvari dva dovolj globoka tolmuna za plavanje in celo skok s skal ob reki.

Foto: Darko Naraglav

Trbojsko jezero

Jezero je nastalo kot posledica zajezitve reke Save. Jezero ima mivkasto plažo, zelo primerno pa je tudi za številne športne aktivnosti, kot je recimo supanje.

Vir: http://www.colnarna-trboje.si/

QL namig:

SUP ni samo za veslanje, temveč ga lahko uporabite tudi za sončenje, igranje in meditacijo.

Vodni park Radlje ob Dravi

To kopališče velja za prvi in tudi edini biološki bazen v Sloveniji, kjer za čistočo in kakovost vode skrbijo izključno naravni organizmi. Za razliko od drugih bazenov in kopališč v kopalno vodo nikoli in pod nobenimi pogoji ne dodajajo kemikalij, ki bi dodatno pomagale očistiti vodo in jo narediti primerno za kopanje.

Vir: http://www.sktmradlje.si/vodni_park_radlje_ob_dravi

QL namig:

Skok v vodo privoščite tudi svojim malim kosmatincem. Vendar ne pozabite: ko je na plaži gneča, imejte svojega ljubljenčka vedno na očeh. Vsem kopalcem namreč ni prijetno, če se okoli njih nenadzorovano sprehaja tuja žival.
Pred skokom v vodo po vse potrebno v Qlandio
Sup Aquamarina

Sup Aquamarina

Moške kopalke

Moške kopalke

Moške kopalke

Moške kopalke

Bikini Freegun Jungle, modrček

Bikini Freegun Jungle, modrček

Bikini Freegun Jungle, hlačke

Bikini Freegun Jungle, hlačke

Kopalne hlače Speedo

Kopalne hlače Speedo

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#izlet #otroci
S QLaro po Sloveniji
Naša mala podalpska dežela je polna zanimivih zgodb in čarobnih kotičkov. Raziščite jih v družbi vaših malih sončkov in se pustite navdušiti … znova in znova.
#izlet
V planince: Vogar
Nasvet za izlet.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj