Qlandia
Intervju: David Urankar
Ob prihodu QL modnih tednov v Qlandio smo na hitro poklepetali z Davidom Urankarjem, šarmantnim voditeljem, ki se bo z vami družil na zaključnih modnih revijah v vseh Qlandiah. 
Davida smo vprašali, če ima kakšne QL nasvete v zadnjem trenutku, za vse, ki še imate malce treme, da bi zakorakali z nami v modno zgodbo pomlad/poletje 2018.

David, imaš kakšen nasvet oziroma trik za fotografiranje v QL foto kotičku?

Predvsem to, da moraš biti sproščen in to, kar si. Potem je fotka taprava :). Veliko na fotografiji povejo oči, ki morajo imeti energijo. Zato zelo pomaga, če se spomniš na kaj smešnega iz življenja, če hočeš, da se tudi tvoje oči na fotografiji "smejijo". Ali pa se spomniš na kakšen romantičen trenutek, če želiš, da so "zaljubljene".

Sam se ukvarjaš z modo, zato mogoče nasvet za vse tiste, ki jih mika sprehod po modni stezi – kako se znebiti treme oziroma zbrati pogum za sodelovanje?

Treme mora biti vedno vsaj malo zraven, jaz jo jemljem kot adrenalin in sem se navadil z njo uživati. Ja pa trema na začetku malo večja in zato je potrebno več poguma, da jo premagamo. Običajno je največja preden stopiš na stezo, v trenutku ko po njej zakorakaš, pa izgine.

Kako skrbiš za svoj videz zimskih in prvih pomladnih dneh?

Pozimi se trudim biti čim bolj aktiven in se ukvarjati z zimskimi športi. Za dobro kondicijo igram košarko in vsaj enkrat na teden obiščem Formo X ali pa se pri treningu pridružim Filipu in Blažu iz F&B Acrobatics. Kar se mraza tiče pa bolj preventivo uporabljam kremo za obraz.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda #moda
6 rdečih luči za zgrešene nakupe
Recite ne modnim kosom, ki bodo še opremljeni z etiketo v omari čakali na boljše čase. Preverite, kako obvladati svoje nakupe in se izogniti tistim, za katere vam bo kmalu žal.
#moda
Sezona medvedov v polnem razmahu

Puhasti in topli plišasti plašči (»teddybear coat«) so osvojili srca številnih modnih navdušenk. Že imate svojega najljubšega zimskega medvedka?

#moda #lepota
Iz pisarne na zabavo
Kako svoj dnevni videz hitro preleviti v bolj glamuroznega, primernega za številne praznične zabave? Ko morate iz dnevnih obveznosti hitro skočiti na zabavo (ali poslovno večerjo), se držite teh petih korakov.
#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj