Qlandia

KE Makeup na QL modnih tednih

Na QL modnih tednih ne bomo poskrbeli za izjemen pomladni videz zgolj z oblačili, temveč vas bomo naučili tudi, kako s pravilnim ličenjem poudariti naravno lepoto.

Za vse gospodične smo pripravili delavnico s Kajo Elsner, mlado makeup artistko, ki bo s polnim kovčkov uporabnih nasvetov (in ličil, seveda) obiskala prav vsako Qlandio.

V pričakovanju druženja z vami je Kaja zapisala:

Prihaja čas, ko zimi (končno) mahamo v slovo. Z novim letnim časom pa prihajajo novi lepotni trendi. Letošnjo pomlad bomo ponovno obkroženi s čudovitimi pasteli, prevladovala bo koralna barva, pojavljali pa se bodo tudi odtenki močne rožnate, bledo rumene in kraljevsko modre.

Na QL modnih tednih bom z vami v sklopu modnih delavnic v lepotnem kotičku KE Makeup, kjer bom z vami delila uporabne nasvete za svež dnevni makeup. Začeli bomo z osnovo – podlago, ki ji bomo namenili kar nekaj pozornosti, nadaljevali pa z ličenjem oči, obrvi in ustnic. Sama podpiram poudarjanje naravne lepote, zato se bomo trendov dotaknili na uporaben način za vsakdanji videz. Zaključili bomo z vašimi vprašanji, zato le pridite in se česa novega naučite!

Z veseljem vas pričakujem,

Kaja

Kdaj bo KE Makeup modni kotiček v vaši Qlandii?

5. 4. Qlandia Kamnik
6. 4. Qlandia Maribor
12. 4. Qlandia Ptuj
13. 4. Qlandia Novo mesto
18. 4. Qlandia Kranj
19. 4. Qlandia Nova Gorica
20. 4. Qlandia Krško

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?