Qlandia
Eno pametno, prosim!
Eno pametno, prosim!

Pametne ure osvajajo svet. Že imate svojo?

Tako, kot smo pred časom opazovali ljudi, ki nenehno strmijo v svoj pametni telefon, dandanes vse pogosteje vidimo, kako pogledujejo na svoje zapestje. Pametna ura kot najbolj izstopajoč predstavnik nosljive tehnologije je veliko več kot naprava za prikazovanje časa. Je pravzaprav mali prenosni računalnik, ki nam na zapestju nudi vpogled v obvestila našega mobilnega telefona (klici, SMS sporočila, obvestila aplikacij …) ter številne funkcije za spremljanje zdravja in življenjskega sloga, kot so merjenje srčnega utripa, spremljanje spanca, štetje korakov in kalorij ter beleženje in analiza športnih aktivnosti. Ni dovolj? Nekatere služijo tudi kot predvajalnik glasbe, nas vodijo preko GPS navigacije in omogočajo brezstično plačevanje!

Glavna prednost pametne ure je vsekakor priročnost. Vso komunikacijo vašega mobilnega telefona lahko pregledate in upravljate že z malim obratom zapestja, kar pomeni da vam telefona sploh ni treba vzeti iz žepa ali torbice. Se odpravljate na tek? Telefon lahko pustite doma, saj ura beleži celotno aktivnost ter vam obenem postreže še z vašo najljubšo glasbo in spremlja srčni utrip. Večina pametnih ur je tudi vodoodpornih, torej lahko z njimi brezskrbno plavate ali skočite pod tuš.

S pametnimi funkcijami postane ura vse bolj nepogrešljiv dodatek za vaš vsakdan. Ne potrebujete toliko naprednih komunikacijskih funkcij in vas zanima zgolj spremljanje zdravja, korakov ter športnih aktivnosti? Mogoče je za vas bolj primerna športna pametna zapestnica.

Mi band 4 fit zapestnica Xiaomi BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Mi band 4 fit zapestnica Xiaomi BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Huawei Watch GT BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Huawei Watch GT BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Apple Watch Series 4 GPS Nike 44mm BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Apple Watch Series 4 GPS Nike 44mm BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Samsung Galaxy Watch Active BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Samsung Galaxy Watch Active BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Apple Watch Series 4 GPS 44mm BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Apple Watch Series 4 GPS 44mm BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#otroci #nasvet
Iz šole prinesi znanje, ne virusa!

Poleg uradnih priporočil NIJZ smo poiskali še nekaj preventivnih smernic, ki zagotavljajo dodatno varnost pred okužbo s koronavirusom.

#nasvet
Boste podarili rožico? Preverite kaj pomeni!

Izberite in podarite rožo s pravim sporočilom. Preverite kakšen simbolični pomen nosi cvetje, ki ga najpogosteje podarjamo in poskrbite za presenečenje z osebno noto.

#dom #nasvet
Detajli, ki bodo naredili vaš dom popolnoma šik

Za popolnoma nov videz prostorov ni se treba lotiti temeljite prenove. Zadostuje že, da v svoj dom vnesete nekaj detajlov, s katerimi mu dodate šik pridih.

#nasvet #lepota
Ideja za darilo: doma narejene dišeče kopalne bombice
Prikupne barvite bombice, ki pričarajo omamno dišečo kopel so izvrstno darilo. Zakaj jih letos ne bi izdelali kar doma in z njimi obdarili najdražje? Predstavljamo vam super enostaven recept.
#nasvet
Kdo se boji praznikov?
Medtem ko mi uživamo v čarih prazničnih dni, lahko glasen šum in pokanje vznemiri ali celo prestraši naše male štirinožne ljubljenčke. Poglejte, kako jim lahko v takih primerih pomagate.
#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj