Qlandia
Na kavi: V novi trgovini Sport Vision

Tokrat smo se na kavico in klepet zapeljali v Qlandio Novo mesto. Konec avgusta smo tukaj z navdušenjem pozdravili novo športno trgovino Sport Vision in seveda smo o njej takoj želeli izvedeti čim več. 

Z nami je bil Roman Čompe, direktor in vodja mreže trgovin, ki nam je z veseljem predstavil novosti, ki jih Sport Vision prinaša.

1. Dobrodošli v Qlandii! Kako se je začela vaša zgodba tukaj pri nas?

Pozdravljeni, in hvala za tako lep sprejem. Naj za začetek poudarim, da Qlandio sicer že dobro poznamo, saj smo bili pred tem prisotni s športno trgovino Tomas Sport. Sport Vision je nova, boljša preobleka Tomas Sporta, ki je nastala ob prevzemu globalnega trgovca Sport Vision, vodilne športne trgovine na področju Balkana z več kot 400 športnimi prodajalnami. Sport Vision nudi vse, kar je pred tem nudil Tomas Sport, vendar v večjem, boljšem in sodobnejšem obsegu.

2. V katerih Qlandiah vas lahko najdemo?

Trgovina Sport Vision v Qlandii Novo mesto je naša prva trgovina v Qlandii, skupno pa druga v Sloveniji. V bližnji prihodnosti načrtujemo še kar nekaj Sport Vision trgovin po celotni Sloveniji in verjamemo, da se kmalu srečamo tudi v drugih Qlandia centrih.

3. Trgovina že v imenu nosi vizijo – kakšno vizijo športa prinašate v Qlandio?

Sport Vision svojim kupcem vedno zagotavlja najbolj primerno in kvalitetno športno obutev in oblačila za vsako športno aktivnost ter strokovne nasvete prodajnega osebja. Trgovina je premišljeno zasnovana po segmentih, kar omogoča prijeten in enostaven nakup. Stremimo k ponudbi, ki je v koraku s svetovnimi trendi, tako glede designa, kot  tehnologij, s čimer želimo pomagati vsem športnim navdušencem, da bodo z našo obutvijo in oblačili še bolj uživali v športu.

4. Kaj lahko obiskovalci Qlandie pričakujejo v vaši trgovini?

Široko izbiro športne obutve, oblačil in dodatkov za vse starosti, tako za rekreativce kot profesionalne športnike. To je naš ključ do zadovoljstva vsakega kupca. Ponujamo priznane svetovne blagovne znamke Nike, adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Salomon, Ellesse, Hoka, Icepeak, Converse in mnoge druge. Ponosni smo tudi na velik JUNIOR kotiček z opremo za naše najmlajše in športnike.

5. Imate za nas pripravljeno kako novost?

Vsem obiskovalcem ponujamo možnost včlanitve v program zvestobe Sport&Bonus. Članstvo omogoča zbiranje točk oziroma popustov pri vsakem nakupu in koriščenje le-teh v vseh trgovinah Sport Vision, Tomas Sport in BUZZ. Prinaša pa tudi takojšnje popuste na izbrane artikle in priložnost biti obveščeni o novostih, znižanjih, posebni ponudbi in presenečenjih. Več o programu ugodnosti Sport&Bonus lahko izveste v trgovini – le pocukajte naše prodajalce za rokav!

6. Kateri športi so najbolj priljubljeni v jesenskih dneh? Opažate kak trend?

Z začetkom šolskega leta je običajno poudarek na dvoranskih športih, saj se začenjajo razni krožki, rekreacije in nove sezone dvoranskih športov. Opažamo pa tudi trend na področju teka in gorskega teka oziroma trail teka. Veseli me, da ljudje vedno bolj izkoriščamo lepote Slovenije in smo vedno bolj aktivni v naravi.

7. Imate mogoče kak vpogled ali napoved, kaj prinaša šport prihodnosti?

Nedvomno je svetovni trend, ki še ni dosegel Slovenije v takem obsegu kot večje države, E-šport. Gre za prav poseben tip športa, igranje računalniških iger, ki pospešeno pridobiva na pomembnosti v samem svetu športov. Tako da lahko v bližnji prihodnosti pričakujemo tudi segment trgovine namenjen E-športom. 

Poleg tega se bodo vgrajene tehnologije in materiali v športne copate še bolj razvijale v smer komfortnosti za uporabnika, kar bo ljudi še bolj navdušilo za rekreacijo. Pri športnem tekstilu se bodo membrane, ki so vgrajene v tkanino, še bolj tehnološko razvijale in dajale uporabniku še več udobja, tudi pri aktivnejših treningih ne glede na vremenske razmere. Prihaja tudi nano tehnologija, ki bo zelo prijazna do okolja. Pričakuje pa se še več vgrajevanja digitalnih tehnologij, tako v obutev kot  oblačila.

Roman, hvala za ta pogovor. Zagotovo se še vrnemo na obisk trgovine Sport Vision.

Hvala vam. Vas pričakujem.
Včlanite se v program zvestobe SPORT&BONUS

Novost trgovin Sport Vision, Tomas Sport in BUZZ

Prevzemite kartico zvestobe v trgovini Sport Vision in takoj izkoristite prvo darilo – 5 % popust na celoten prvi nakup, tudi na že znižane izdelke. S kartico zvestobe boste pri vsakem nakupu zbirali točke, ki se spremenijo v popuste. Več kot boste nakupovali, višji popust vas bo čakal na kartici! To pa še ni vse. Člani kluba boste deležni posebnih znižanj, mega popustov za naslednji nakup, daril ob nakupu določenih izdelkov, presenečenj in še veliko več.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dogajanje
Na kavi: Baby Center
Pogosta prva asociacija na december so otroško veselje in praznična darila. Zato smo tik pred praznično evforijo skočili v Baby Center, kjer so nam razkrili kakšen bo praznični december pri njih. Preberite intervju.
#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dogajanje
Na kavi: Bags&More
V dneh tik pred začetkom šolskega leta smo se na obisk podali tja, kjer je v zadnjih avgustovskih dneh najbolj vroče – med police s šolskimi potrebščinami. 
#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj