Qlandia
Zeleni smoothie
Pomlad je prišla in čas je, da naša telesa začnemo zalagati s svežimi vitamini in minerali.
Zeleni smutiji osvajajo svet in naše kuhinje. Smutiji so polni vlaknin, vitaminov in antioksidantov, so pa zaradi pogoste visoke vrednosti sladkorja pravi obrok in ne le prigrizek. Najbolj priljubljeni so v sončni Kaliforniji in prva zaščitena blagovna znamka smutija je bila California Smoothie.

 Sladke sanje

Za okoli 1,5 l potrebujte:

  • 1 mango (zelo zrel, z olupkom, brez koščice)
  • 2 nektarini (brez koščice)
  • 15 češenj/višenj (slakih ali kislih, brez koščic in pecljev)
  • 200 g motovilca
  • 1/2 šopka peteršilja
  • 1/4 limone (olupljene)
  • 1/2 l vode
Zeleni smutiji vsebujejo vse hranljive snovi, ki jih potrebujemo. Njihova posebnost je uporaba zelenih listov, ki v mešalniku zmiksamo in zmanjšamo, vendar jih ne spremenimo. Varujejo nas pred obolevanji in skrbijo za naše dobro počutje.
Več receptov poiščite v knjigarnah Qlandie

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#kulinarika
Pisane jesenske juhe
Jesen prinaša celo paleto toplih barv. Postrezite jih tudi na domači mizi.
#kulinarika
Energijske ploščice s čokolado
Pripravite zdrav prigrizek, ki je obenem božansko dober. Ploščice so polne hranilnih snovi in nas napolnijo z energijo, pripravljene pa so brez belega sladkorja. Super nadomestek čokoladi in drugim industrijsko pripravljenim sladicam za trenutke, ko nam »pade cuker«.
#kulinarika
Čas je za lučke!

Vas mika sladoled, vendar si želite nekaj bolj zdravega? Pripravite si super QL lučke. Prava eksplozija sočnih okusov vas bo tako v vsakem trenutku čakala v domačem zamrzovalniku. Poglejte recepte.

#kulinarika
Sočna španska paella z morskimi sadeži

Okusna morska jed, ki izvira iz sončne Valencie, bo tudi na domačih krožnikih priklicala pravo poletno atmosfero. Za vas smo pripravili recept.

#kulinarika
QL recept: Svež jogurtov dip (tzatziki)
Odlična izbira za pomakanje hrustljave zelenjave, tortilja zvitkov, mesa z žara ipd.
#kulinarika
QL recept: Tandoori piščanec z melono in mandlji
Hiter in zdrav obrok, ki pa je tudi nadvse okusen. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj