Qlandia
Gostinstvo

Keksarna Brodnjak

Keksarna Brodnjak

Pri slaščicah, kot so keksi, pecivo, rezine in torte, ga ni čez domačo izdelavo.

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo peke keksov, drobnega peciva in drugih dobrot. Velik poudarek dajemo ročni izdelavi slaščic, saj le to zagotavlja pravi domač okus. In verjemite: ljubezen do priprave slaščic se okusi! Posebno pozornost smo posvetili tudi »zdravemu sladkanju« in ročni izdelavi keksov in slaščic, ki vsebujejo naravne in slovenske sestavine. V okviru naših zmogljivosti si prizadevamo zadovoljiti posebne želje in potrebe naših strank.

Za izdelavo keksov uporabljamo le surovine preverjenih dobaviteljev. Sestavine skrbno izbiramo pri lokalnih dobaviteljih: moka iz Prlekije, jajca iz Štajerske kmetije, med iz Haloz, orehi in lešniki lokalnih pridelovalcev itd ...

Naša ponudba zajema:
  • preko 40 vrst domačih keksov v embalaži (med drugim tudi diabetične, kekse z brezglutensko moko, pirine, ajdove,..)
  • preko 15 vrst suhih in mehkih rezin (v embalaži)
  • gibanice, potice, sadni kruh, snežni kolač, pite ipd. 
  • slaščice naših babic in moderne slaščice z naravnimi sestavinami
  • poročne, otroške in vse ostale unikatne torte za različne obletnice in ostale prireditve
Leta 2014 smo ponovno prejeli dva zlata odličja za naše orehove rogljičke in za Mešane domače kekse.
Kontakt
Keksarna Brodnjak d.o.o.
Tel: (02) 620 35 40
Fax: 02) 613 15 81
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Keksarna Brodnjak
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj