Qlandia
Modna oblačila/obutev

Galileo

Galileo

Galileo - vse za moskega na enem mestu.

Galileo - all for men, kakor tudi sam slogan pove, je blagovna znamka, ki ponuja vse za moške. Ne glede na to, ali iščete obleko za vsakodnevne, poslovne priložnosti ali svečano obleko, v kateri želite zablesteti na poročni dan, z izbiro obleke Galileo in Galileo modnih dodatkov, vi izberete mešanico moderne in klasične moške mode. Tiste, ki na najboljši možni način lahko poudari modernega, samozavestnega in uspešnega moškega.

Galileo moda vam ponuja možnost, da poudarite svojo osebnost z izbiro modelov visoke kvalitete, oblikovanih po svetovnih trendih moške mode. 
Kontakt
Monile d.o.o.
Tel: 0820 03 605
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Galileo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj