Qlandia
Knjigarna/papirnica

Office&More

Office&More

Pestra ponudba pisarniškega materiala in drugih izdelkov.

Office&More je največja svetovna veriga prodajaln z izdelki in opremo za pisarne. V naših prodajalnah, prek prodajnega kataloga, klicnega centra ali pa spletne strani svojim kupcem zagotavljamo široko paleto pisarniškega materiala in drugih izdelkov ter mnogih dopolnilnih storitev (fotokopiranje, vezava, izdelava žigov in vizitk, tisk na različne materiale).
Kontakt
Vele d.d.
Tel: (02) 798 00 54
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Office 1
Fulanitos
Pilot
Rotring
Staedtler
Stabilo
Faber-Castell
Aero
Maped
Sharp
Durable
Redoljub
Esselte
Dell
Trust
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj