Qlandia
Knjigarna/papirnica

Office&More

Office&More

Pestra ponudba pisarniškega materiala in drugih izdelkov.

Office&More je največja svetovna veriga prodajaln z izdelki in opremo za pisarne. V naših prodajalnah, prek prodajnega kataloga, klicnega centra ali pa spletne strani svojim kupcem zagotavljamo široko paleto pisarniškega materiala in drugih izdelkov ter mnogih dopolnilnih storitev (fotokopiranje, vezava, izdelava žigov in vizitk, tisk na različne materiale).
Kontakt
Vele d.d.
Tel: (02) 798 00 54
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Office 1
Fulanitos
Pilot
Rotring
Staedtler
Stabilo
Faber-Castell
Aero
Maped
Sharp
Durable
Redoljub
Esselte
Dell
Trust
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj