Qlandia
Tehnika

Evitel Telekom

Evitel Telekom

Pooblaščeni posrednik družbe Telekom d.d.

Kot pooblaščeni posrednik družbe Telekom d.d. ponujamo sklepanje in podaljšanje naročniških razmerij, prodajamo mobilne aparate po prodajnih akcijah in splošni prodaji. Ponujamo pa tudi vso dodatno opremo za vaš mobilni telefon. Smo generalni uvoznik in zastopnik za Bugatti torbice za mobilne telefone. 

Prav tako nudimo bogato izbiro prenosnih računalnikov, navigacijskih naprav, računalniške opreme in druge zabavne elektronike.
Kontakt
Evitel, PE Ptuj d.o.o.
Tel: (031) 348 670
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Acer
Alcatel
Hewlett Packard
Jablotron
Linksys
Logitech
Motorola
Nokia
Panasonic
Philips
Siemens
Samsung
Sony Ericsson
Sagem
Qtek
Telit
HTC
Genius
Asus
Canon
Bugatti
Garmin
Sony
LG
BlackBerry
Huawei
ZTE
Lenovo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj