Qlandia
Tehnika

Evitel Telekom

Evitel Telekom

Pooblaščeni posrednik družbe Telekom d.d.

Kot pooblaščeni posrednik družbe Telekom d.d. ponujamo sklepanje in podaljšanje naročniških razmerij, prodajamo mobilne aparate po prodajnih akcijah in splošni prodaji. Ponujamo pa tudi vso dodatno opremo za vaš mobilni telefon. Smo generalni uvoznik in zastopnik za Bugatti torbice za mobilne telefone. 

Prav tako nudimo bogato izbiro prenosnih računalnikov, navigacijskih naprav, računalniške opreme in druge zabavne elektronike.
Kontakt
Evitel, PE Ptuj d.o.o.
Tel: (031) 348 670
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Acer
Alcatel
Hewlett Packard
Jablotron
Linksys
Logitech
Motorola
Nokia
Panasonic
Philips
Siemens
Samsung
Sony Ericsson
Sagem
Qtek
Telit
HTC
Genius
Asus
Canon
Bugatti
Garmin
Sony
LG
BlackBerry
Huawei
ZTE
Lenovo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj