Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Baby Center

Baby Center

Baby Center - vse na enem mestu za nosečnice in otroke!

Največja otroška trgovina v Sloveniji

Baby Center je trgovina, v kateri se vse začne - nakup prvega vozička, prvega medvedka, prvih copatkov in tudi čisto prvega poganjalčka.

Na enem mestu vam ponujamo najboljše izdelke za otroke in nosečnice. Vabimo vas, da skupaj s svojimi malčki doživite enkratno nakupno izkušnjo z najširšo ponudbo otroških vozičkov ter avtosedežev in drugih izdelkov priznanih blagovnih znamk.

Poleg vrhunske otroške opreme, ki bo na vsakem koraku zagotavljala varnost za vašega malčka, vam nudijo še najbolj domiselne didaktične igrače in zunanja igrala, nežne kozmetične izdelke, otroško pohištvo in spalni program ter male, a nepogrešljive pripomočke, ki bodo vam olajšali vsakdan. V Baby Centru boste prav tako našli širok izbor modnih oblačil do velikosti 134 cm in obutve do velikosti 35.

Obiščite nas, preizkusite izdelke in izberite najboljše za vas in vašega malčka.

S prijaznim nasmehom in strokovnim pristopom prodajalcev želimo uresničiti vse vaše želje in potrebe. Vam in vašim malčkom pa želimo čim več lepih trenutkov v naših trgovinah!

Baby Center

roka za vse vaše začetke

Kontakt
Baby Center d.o.o.
Tel: (02) 771 01 30
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Cybex
Britax Römer
Maxi-Cosi
Stokke
Joolz
Mutsy
Cool Club
Pediped
s.Oliver
Bebe-Jou
Philips AVENT
Theraline
Tommee Tippee
Klups
Lego
Tiny Love
Smart Trike
IMC Toys
Adidas
Superfit
Nike
Geox
Bugaboo
GB
Peg Perego
Baby Design
Ergobaby
Mama&Papas
Kinderkraft
Fillikid
Pampers
Nuk
Satler Lip
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj