Qlandia
Ure/nakit/modni dodatki

Sten Time

Sten Time

Podjetje Sten - eno izmed vodilnih podjetij na področju prodaje ur.

Z več kot 10-letno tradicijo je podjetje Sten eno izmed vodilnih na področju prodaje ur. V tem času smo si pridobili ugled dobrega in zanesljivega partnerja doma in v tujini.

V urarnah Sten Time v Ljubljani, Celju, Ptuju in Mariboru lahko izbirate med urami priznanih blagovnih znamk, pasovi Kuki ter jeklenim in srebrnim nakitom. Ker v prodajalnah Sten Time redno skrbimo za novosti in ugodnosti, se kupci vedno znova radi vračajo k nam.
Kontakt
Sten d.o.o.
Tel: (02) 771 08 20
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Movado
Fila
Rado
Jacques Lemans
Zzero
Atlantic
Swatch
Elite
Casio
Adidas
Armani
DKNY
Diesel
Fossil
Festina
Flik Flak
Kuki
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj