Qlandia
Vse za dom

Top Shop

Top Shop

Vse za dom znanih blagovnih znamk.

Top Shop blagovna znamka nam preko TV prodaje prinaša v naše domove veliko različnih izdelkov že od leta 1996. 

Top Shop predstavljajo izdelki različnih blagovnih znamk in iz različnih produktnih kategorij, kot so izdelki za gospodinjstvo, kuhinjo, fitnes izdelki, izdelki za zdravje in lepoto, za osebno uporabo kot tudi za prosti čas.
Kontakt
Studio Moderna d.o.o.
Tel: (02) 749 05 58
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Top shop
Dormeo
Kosmodisk
Wellneo
Delimano
Walkmaxx
Rovus
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj