Qlandia
Optika

Optika Clarus

Optika Clarus

Široka izbira očal priznanih blagovnih znamk.

Optika Clarus nudi strankam široko izbiro korekcijskih, sončnih, športnih in otroških očal priznanih blagovnih znamk. Poleg očal imamo v svoji ponudbi tudi kontaktne leče, povečevalne lupe in vse ostale pripomočke ter dodatke, ki sodijo v prodajni repertoar sodobne optike. Opravljamo tudi okulistične preglede in brezplačno kontrolo vida.

Optika Clarus – Z ljubeznijo skrbimo za vaš vid!

Kontakt
Planeta d.o.o.
Tel: (02) 707 08 41
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Ray Ban
Adidas
Bolle
Nike
Oakley
Calvin Klein
Givenchy
Cerruti
Versace
Boss
Police
Carrera
Yves Saint Laurent
Moschino
Bvlgari
Chanel
El Greco
Sting
Fila
Oakley
MaxMara
OWP
Furla
Escada
Lowe
Lozza
Chopard
Roberto Cavalli
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj