Qlandia
Finančne storitve

Addiko Bank

Addiko Bank

Finančne storitve.

Addiko Bank d.d. pod eno streho združuje vse bistvene finančne storitve, ki jih potrebujete za enostavno in učinkovito bančno poslovanje. Se odločate za večji nakup, gradnjo ali obnovo hiše ali stanovanja? Bi želeli vaše nakupe plačevati na obroke? Želite poenostaviti vaše bančno poslovanje? Želite varčevati za brezskrbno starost? Potrebujete večjo likvidnost? Naši bančni svetovalci so vam na razpolago, da skupaj poiščete vam prilagojene, enostavne in hitre bančne storitve Addiko banke. 

Delovni čas: 
ponedeljek - petek: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 16:30 
sobota: 9:00 - 12:00 

Kontakt
Addiko Bank d.d.
Tel: (02) 450 38 92
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Ptuj