Qlandia
Finančne storitve

Addiko Bank

Addiko Bank

Finančne storitve.

Addiko Bank d.d. pod eno streho združuje vse bistvene finančne storitve, ki jih potrebujete za enostavno in učinkovito bančno poslovanje. Se odločate za večji nakup, gradnjo ali obnovo hiše ali stanovanja? Bi želeli vaše nakupe plačevati na obroke? Želite poenostaviti vaše bančno poslovanje? Želite varčevati za brezskrbno starost? Potrebujete večjo likvidnost? Naši bančni svetovalci so vam na razpolago, da skupaj poiščete vam prilagojene, enostavne in hitre bančne storitve Addiko banke. 

Delovni čas: 
ponedeljek - petek: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 16:30 
sobota: 9:00 - 12:00 

Kontakt
Addiko Bank d.d.
Tel: (02) 450 38 92
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAPtuj