Qcentri - Qlandia

Qcentri

Qcenter je ime trgovskih centrov v lasti Centrice. Danes je obiskovalcem po Sloveniji na voljo šest Qcentrov in sicer na Ptuju, Jesenicah, v Murski Soboti, Slovenj Gradcu, Škofja Loki in Slovenski Bistrici.

Ponudba v Qcentrih zagotavlja širok izbor artiklov, obiskovalcem pa centri nudijo tudi obilo zabave, druženja in dobrih nakupov.
Qcenter Ptuj
Center se v celoti razprostira na več kot 23.700 m2. Strankam je na voljo čez 750 zunanjih parkirnih mest. Nakupovalni center  se nahaja na Puhovi ulici 21, 2250 Ptuj ter mestu in okolici nudi skupaj nudi več kot 200 delovnih mest. V centru je okoli 20 različnih lokalov in trgovin, ki ponujajo program dom in tehnika, živilski supermarket, tekstil, obutev, športno opremo in drugo.
Qcenter Slovenj Gradec

Center v celoti meri več kot 11.700 m2 in se nahaja v mestu Slovenj Gradec, na naslovu Francetova ulica 16, 2380 Slovenj Gradec. Center je bil popolnoma prenovljen v letu 2009, in ima 500 parkirnih mest. Največji najemniki na centru so: Spar Slovenija, OVS, JYSK in New Yorker.

Qcenter Murska Sobota

Center v prekmurski regiji, v mestu Murska Sobota, na naslovu Lendavska cesta 66A-D, 9000 Murska Sobota v celoti meri več kot 10.800 m2. Center je bil popolnoma prenovljen v letu 2011, in ima 550 parkirnih mest. Največji najemniki na centru so: Mueller, C&A moda, OVS, Eurospin Eko in New Yorker. 

Qcenter Jesenice

Center v celotni izmeri več kot 6.800 m2 se nahaja v mestu Jesenice, na naslovu Fužinska cesta 8, 4270 Jesenice. Stoji na sredini mesta v ozki dolini, kjer se Mežakla s podgorjem najbolj približa Karavankam. Zgrajen je bil  v l. 2003, in ima 209 parkirnih mest. Največji najemniki na centru so: Spar Slovenija, Hervis, Takko Fashion, Deichmann in NKD.

Qcenter Škofja Loka
Center se v celoti razprostira na več kot 5.200 m2 v Škofji Loki na naslovu Grenc 56, Škofja Loka. Zgrajen leta 2011, umeščen na rob mesta med trgovske centre Lidl, Merkur, Hofer ob glavni povezovalni cesti, obiskovalcem nudi 172 parkirnih mest. Večji najemniki centra so: Pikapolonica, Mr. Pet, Hiša daril, NKD, Kik, Jysk, Mass, Dm, Deichmann, Takko Fashion.
Qcenter Slovenska Bistrica
Center v celoti meri več kot 10.500 m2 in se nahaja na naslovu Žolgarjeva ulica 14, Žolgarjeva ulica 16 in Žolgarjeva ulica 18, Slovenska Bistrica. Umeščen ob izvoz iz avtoceste Slovenska Bistrica – jug, zgrajen v letih 2005, 2006 in 2007, nudi 397 parkirnih mest. Večji najemniki centra so: Takko Fashion, Big Bang, Mana, Spar Slovenija, CCC obutev, Dm, Deichmann, OVS in New Yorker.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
S ponosom vam v branje ponujamo vsebinsko in oblikovno prenovljen QL magazin, ki se vrača v vaše roke v razširjeni tiskani obliki. Nova, priročna oblika in sveža podoba vas bosta ponesla v deželo mode, kulinarike, otroške zabave ter ponudila praktične nasvete za vas, vaše najbližje in vaš dom.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.