Qcentri - Qlandia

Qcentri

Qcenter je ime trgovskih centrov v lasti Centrice. Danes pa je obiskovalcem po Sloveniji na voljo kar osem Qcentrov. 

Nedvomno ponudba v Qcentrih zagotavlja širok izbor artiklov in s tem dodatno zadovoljstvo kupcem. Qcenter želi iz dneva v dan vsem obiskovalcem prinašati obilo zabave, druženja in dobrih nakupov ...
Center se v celoti razprostira na več kot 22.000 m2. Strankam je na voljo čez 750 zunanjih parkirnih mest. Nakupovalni center skupaj nudi Ptuju in okolici več kot 200 novih delovnih mest. 
V centru je okoli 20 različnih lokalov in trgovin, ki ponujajo program dom in tehnika, živilski supermarket, tekstil, obutev, športno opremo in drugo.
Preberi več

Qcenter Slovenj Gradec

Center je na Koroškem, v mestu Slovenj Gradec, na naslovu Francetova ulica 16, 2380 Slovenj Gradec, center je bil popolnoma prenovljen v l. 2009, in ima 500 parkirnih mest.

Največji najemniki na centru so: Spar Slovenija, Charles Vögele, JYSK, Sport 2000 in New Yorker

Qcenter Murska Sobota

Center je v prekmurski regiji, v mestu Murska Sobota, na naslovu Lendavska cesta 66, 66A, 66B, 66C in 66D, 9000 Murska Sobota, center stoji, kjer so stacionirani tudi ostali trgovski centri v mestu, center je bil popolnoma prenovljen v l. 2011, in ima 550 parkirnih mest.

Največji najemniki na centru so: Mueller drogerija, C&A moda, OVS, Eurospin Eko in New Yorker 

Qcenter Jesenice

Center je ležeč na skrajnem severozahodu Slovenijev v mestu Jesenice, na naslovu Fužinska cesta 8, 4270 Jesenice, center stoji na sredini mesta v ozki dolini, kjer se Mežakla s podgorjem najbolj približa Karavankam, center je bil zgrajen v l. 2003, in ima 209 parkirnih mest. 

Največji najemniki na centru so: Spar Slovenija, Hervis, Takko fashion,Deichmann in NKD

Rc Ravne na Koroškem

Center je ležeč na Koroškem, v mestu Ravne na Koroškem, mesto leži v razgibani pokrajini spodnje Mežiške doline, na naslovu Koroška cesta 06, 2390 Ravne na Koroškem, center je bil zgrajen v l. 2001 in na novo obnovljen v l. 2017, in ima 67 parkirnih mest.

Največji najemniki na centru so:Spar Slovenija, Hiša Daril, Telekom Slovenije, Zala Ursula in Lisca

Qcenter Škofja Loka

Center se nahaja v Škofji Loki na naslovu Grenc 56, Škofja Loka, umeščen na rob mesta med trgovske centre Lidl, Merkur, Hofer ob glavni povezovalni cesti Škofja Loka – Kranj, leto izgradnje 2011, 172 parkirnih mest.

Najemniki centra so: Pikapolonica, Mr. Pet, Hiša daril, NKD, Mana, Kik, Jysk, Mass, dm drogerie markt, Deichmann, Takko Fashion, Caffe Mozart (bankomat Addiko bank)

Qcenter Slovenska Bistrica

Center se nahaja na naslovih Žolgarjeva ulica 14, Žolgarjeva ulica 16 in Žolgarjeva ulica 18, Slovenska Bistrica. Umeščen ob izvoz iz avtoceste Slovenska Bistrica – jug. Leto izgradnje 2005, 2006 in 2007. Število parkirnih mest 397

Najemniki centra so: Takko fashion, Big Bang, Mana, Spar Slovenija, Caffe Atmosfera, Zootic, CCC obutev, dm drogerie markt, Deichmann, OVS, New Yorker, Sportsdirect.comSLVN, T€Di, NKD, Pikapolonica, Jysk in OMV.

Aktualno

#QLmagazin
DIGITALNI QL MAGAZIN
DIGITALNI QL MAGAZIN
MAREC 2018
Želite spremljati naše novosti?

Želite spremljati naše novosti?

Izberite teme, ki vas zanimajo, in se prijavite na QL novičke.