Qcentri - Qlandia

Qcentri

Qcenter je ime trgovskih centrov v lasti Centrice. Danes je obiskovalcem po Sloveniji na voljo šest Qcentrov in sicer na Ptuju, Jesenicah, v Murski Soboti, Slovenj Gradcu, Škofja Loki in Slovenski Bistrici.

Ponudba v Qcentrih zagotavlja širok izbor artiklov, obiskovalcem pa centri nudijo tudi obilo zabave, druženja in dobrih nakupov.
Qcenter Ptuj
Center se v celoti razprostira na več kot 23.700 m2. Strankam je na voljo čez 750 zunanjih parkirnih mest. Nakupovalni center  se nahaja na Puhovi ulici 21, 2250 Ptuj ter mestu in okolici nudi skupaj nudi več kot 200 delovnih mest. V centru je okoli 20 različnih lokalov in trgovin, ki ponujajo program dom in tehnika, živilski supermarket, tekstil, obutev, športno opremo in drugo.
Qcenter Slovenj Gradec

Center v celoti meri več kot 11.700 m2 in se nahaja v mestu Slovenj Gradec, na naslovu Francetova ulica 16, 2380 Slovenj Gradec. Center je bil popolnoma prenovljen v letu 2009, in ima 500 parkirnih mest. Največji najemniki na centru so: Spar Slovenija, OVS, JYSK in New Yorker.

Qcenter Murska Sobota

Center v prekmurski regiji, v mestu Murska Sobota, na naslovu Lendavska cesta 66A-D, 9000 Murska Sobota v celoti meri več kot 10.800 m2. Center je bil popolnoma prenovljen v letu 2011, in ima 550 parkirnih mest. Največji najemniki na centru so: Mueller, C&A moda, OVS, Eurospin Eko in New Yorker. 

Qcenter Jesenice

Center v celotni izmeri več kot 6.800 m2 se nahaja v mestu Jesenice, na naslovu Fužinska cesta 8, 4270 Jesenice. Stoji na sredini mesta v ozki dolini, kjer se Mežakla s podgorjem najbolj približa Karavankam. Zgrajen je bil  v l. 2003, in ima 209 parkirnih mest. Največji najemniki na centru so: Spar Slovenija, Hervis, Takko Fashion, Deichmann in NKD.

Qcenter Škofja Loka
Center se v celoti razprostira na več kot 5.200 m2 v Škofji Loki na naslovu Grenc 56, Škofja Loka. Zgrajen leta 2011, umeščen na rob mesta med trgovske centre Lidl, Merkur, Hofer ob glavni povezovalni cesti, obiskovalcem nudi 172 parkirnih mest. Večji najemniki centra so: Pikapolonica, Mr. Pet, Hiša daril, NKD, Kik, Jysk, Mass, Dm, Deichmann, Takko Fashion.
Qcenter Slovenska Bistrica
Center v celoti meri več kot 10.500 m2 in se nahaja na naslovu Žolgarjeva ulica 14, Žolgarjeva ulica 16 in Žolgarjeva ulica 18, Slovenska Bistrica. Umeščen ob izvoz iz avtoceste Slovenska Bistrica – jug, zgrajen v letih 2005, 2006 in 2007, nudi 397 parkirnih mest. Večji najemniki centra so: Takko Fashion, Big Bang, Mana, Spar Slovenija, CCC obutev, Dm, Deichmann, OVS in New Yorker.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.