QL Magazin - Qlandia

QL Magazin Magazin

QL MAGAZIN Style

POMLAD / POLETJE 2019

Pomladno sonce nas je prebudilo in nas že prijetno izziva, da se pustimo razvajati ob dobri kavici, se podamo na sprehode v naravo, uredimo vrt, skočimo v lahkotnejša oblačila, se družimo s prijatelji, sklepamo nova poznanstva … kako prijetni so novi začetki in spremembe, ki jih prinaša pomlad! 

Temu sledimo tudi v Qlandii. Poleg obogatene ponudbe obstoječih in novih trgovin vam s ponosom v branje ponujamo vsebinsko in oblikovno prenovljen QL magazin, ki se vrača v vaše roke v razširjeni tiskani obliki. Nova, priročna oblika in sveža podoba vas bosta ponesla v deželo mode, kulinarike, otroške zabave ter ponudila praktične nasvete za vas, vaše najbližje in vaš dom. 

QL magazin arhiv

DECEMBER 2018
SEPTEMBER 2018
JUNIJ 2018
MAREC 2018
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.