QL Magazin - Qlandia

QL Magazin

Postani to kar si želiš!

QL Magazin

Pogosto je september tisti, ki je poln zagona in zaznamuje nove začetke. Ne samo začetek novega šolskega leta, temveč tudi novih znanj, poznanstev, dogodivščin. Dovolite si, da vas želja po raziskovanju in širjenju obzorij vodi na poti do novega sebe – boljšega, bolj srečnega in predvsem bolj QL!

Na poti do novih znanj in odkritij vam bo zagotovo pomagala QL novost letošnje jeseni – QL darilna kartica, ki uresničuje mnogo skritih želja. Poiščite jo na straneh QL magazina ali povprašajte v svoji Qlandii. Pa veselo listanje!


PRELISTAJ QL MAGAZIN NAGRADNE IGRE

Arhiv QL Magazinov

JUNIJ 2018
MAREC 2018
DECEMBER 2017
 OKTOBER 2017

QL VSEBINE

Očistite pralni stroj v 3 enostavnih korakih

Se vam zdi, da perilo, ki ga vzamete iz pralnega stroja, ni več tako čisto in dišeče, kot je bilo včasih? Ne krivite slabega pralnega praška, saj se razlog najpogosteje skriva drugje – v umazanih težje dostopnih skritih kotičkih naprave. Preverite, kako ga enostavno tudi sami očistite.

Preberi več

QL recept: Mmmm… slastni recepti s kostanjem

Šelestenje jesenskega listja pod nogami, prijetno jesensko sonce in seveda navdušenje, ko zagledamo lesketajoče se kraljevo rjave plodove, ki se skrivajo v mogočnem bodičastem ovoju. Ja, sezona kostanja je tu! Ste ga letos že kaj nabrali?

Preberi več

QL trend: kombinirajmo vzorce!

Ulična moda letošnjo jesen zahteva drznost. Izberite svoje najljubše vzorce in jih pogumno kombinirajte v edinstven QL slog. Poglejte navodila, kako s kombinacijo vedno zadeti v polno.

Preberi več

Udobno gnezdece za vašega piščančka

Mamice boste navdušene nad novimi zložljivimi otroškimi stolčki Nest. Sedaj jih lahko v najbolj ključnih trenutkih uporabljate tudi v Qlandii!

Preberi več
Kotalke so ponovno QL!

Kotalke so ponovno QL!

Še nedavno so bile »oldskul«, čez noč so pa postale QL!
Preberi več

VEČ QL VSEBIN

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?