Pomlad in komarniki za okna

Moji starši imajo vsako leto težave z muhami v hiši. Človek bi pričakoval, da jih poleti motijo komarji, ampak pri njih je težava ta, da imajo poleti težave z muhami. Ker živijo na podeželju ima to verjetno določen vpliv, ker sta v isti okolici dva veliki kmetiji. Ker moj oče ni hotel montirati komarnikov, mami pa si jih je resnično želela, ker je bila ona tista, ki je morala neprestano čistiti okna, sem se odločila, da priskočim na pomoč. 

 

Kako so komarniki za okna končno prišli tudi na njihova okna?

Ko sem videla svojo mami, kako zelo si želi komarnikov, sem se odločila, da stvari vzamem v svoje roke. Vedela sem, da se bo oče pritoževal, tako sem obrala drug način. Ko sta starša šla na poletni dopust, ko prišli na vrsto komarniki za okna. Tako sem izkoristila priložnost in se odločila, da bom ta strošek pokrila sama. Namreč, med njihovim dopustom sem montirala na okna komarnike. Tega nihče od njiju res ni pričakoval. Ko sta prišla domov, sta bila oba šokirana. Najprej jih je opazila mama. Ne znam vam opisati, kako zelo je bila vesela. Očeta so komarniki za okna kar pošteno presenetili. Vedel je, da sem za to poskrbela jaz in ni vedel, kako bi odreagiral, ker smo vsi vedeli, da on ni zato. Oba sta se mi zahvalila, a hvaležna je bila resnično bolj mami. 

Čez nekaj dni, pa se mi je od srca zahvalil tudi oče. Videl je, kako koristni so komarniki za okna. Sedaj sta imela mir pres muhami. Ne vem, ali prej enostavno ni verjel, da bi komarniki za okna pomagali, da ne bi bilo muh. Tako je sedaj videl, kako zelo pomarniki za okna pomagajo, da je hiša brez muh sredi poletja. 

Težave rešene, mama srečna, oče presenečen. Ja, komarniki za okna so lahko krasna rešitev, če v hiši ne želite muh. 

Pomlad in komarniki za okna